Skocz do zawartości

Jak Używać Wielu Ip?

Ariegi

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, że na każdym IP ma być strona o innej tematyce, z linkiem do pozycjonowanej strony?
To źle rozumiesz :]

200 domen wykupionych?
Możesz pożyczyć od kogos.

Czy domena typu ariegi.udl.pl/costam jest ok?
Domena to jest -> .udl.pl | subdomena -> ariegi.udl.pl | -> katalog costam

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dzięki za pomoc.

Choć nie ukrywam, że oprócz wskazania błędów przydałoby się jeszcze rozwiązanie.

Oczywiście nie mówię, że macie mi tłumaczyć, wystarczy odesłać do literatury.

Rozumiem, że na każdym IP ma być strona o innej tematyce, z linkiem do pozycjonowanej strony?
To źle rozumiesz :]

A jak powinienem rozumieć?

200 domen wykupionych?
Możesz pożyczyć od kogos.

Jak można pożyczyć od kogoś domenę?

Czy domena typu ariegi.udl.pl/costam jest ok?
Domena to jest -> .udl.pl | subdomena -> ariegi.udl.pl | -> katalog costam

Czyli muszę mieć hosting w 15 różnych firmach?

@Ariegi,

Jeśli chodzi o hostingi i inne to myślę, że to warto poczytać:

https://www.silesiasem.pl/systemy-autonomiczne-adresy-ipv4-i-seo-hostingi

https://www.silesiasem.pl/dywersyfikacja-adresow-ip-zaplecza-seo-w-usludze-rocketips (nie chodzi mi o zakup tej usługi, autor ładnie rozpisał o co chodzi z różnymi IP)

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Na każdym IP postaw inną domenę, inne dns-y i już masz wykorzystane adresy IP. 15 sztuk to trochę mało... Jak chcesz mieć dobre zaplecze to mimo 200 domen potrzebujesz...

Pokaż mi strone w topie na jakąś frazę, mogą być kredyty, albo opony, która ma 200 zaplecz na 200 różnych domenach. W Polsce takich nie ma.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 2 tygodnie później...

Zakupiłem hosting SEO i mam do dyspozycji 15 adresów IP. W jaki sposób ich użyć do pozycjonowania mojej strony?

...

Najprostszy sposób to postaw na nich ogólno tematyczne WordPress, przyjmuj do nich publikacje unikalnych artykułow, swoje linki wystaw w dziale "przyjaciele" a jak już te WordPress będą miały mase SITE to podłącz je do SWL np e-weblink.com za otrzymane pkt linkuj pozycjonuj swoją stronę

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności