Skocz do zawartości

Następna Fala Ręcznych Interwencji.

likom

Rekomendowane odpowiedzi

no masz... a ja to zwalałem na winę padniętych serwerów w nazwa.pl ( 3 dni leżały i kwiczały wszystkie maszyny) a teraz kolejny kopniak w plecy.... nic tylko trza wypicować wędki i uderzyć na karpia ... przynajmniej sę odstresuje :)

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nic tylko trza wypicować wędki i uderzyć na karpia ... przynajmniej sę odstresuje :)

To zawsze dobry pomysł. Chwila relaksu i podejście z dystansem.

sobie nie mam nic do zarzucenia :)

Święty się znalazł :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dopóki Xann, którego za zmysł do biznesowego odnajdowania się w rzeczywistości cenię, będzie zarabiał na blokowanie domen w jego systemie fale będą się nasilać. Zamiast blokowąć w weblinku domeny ludzie zgłaszają DT. I każda fala banów będzie bardziej do SWL dotkliwa. o pewnego momentu Xann może się śmiać, że napędza to tylko biznes, jednak w pewnym momencie przypuszam zrobi to BOOM - oby się mylił, bo żle nie życzę - co nie zmienia faktu, że chciwy dwa razy traci.

Każdy ma swoją politykę :) Tobie też nikt nie broni żebyś zainwestował swoje środki w stworzenie systemu SWL - Oczywiście nie bronię Xana ale to jego decycja i z pewnością jest ona czymś podyktowana.

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

bing.pl. O tu jest więcej fajnych wyników,

Nie zauważyłem zeby Bing mial lepsze wyniki, wręcz odwrotnie. Już prędzej duckduckgo.com. Chyba ze uważasz że dobre wyniki to tylko te z twoimi stronami:)

bing.pl. O tu jest więcej fajnych wyników,

Nie zauważyłem zeby Bing mial lepsze wyniki, wręcz odwrotnie. Już prędzej duckduckgo.com. Chyba ze uważasz że dobre wyniki to tylko te z twoimi stronami:)

Tak to działa, ja mam np. same top 1 w bingu i uważam, że to najlepsze wyniki :P

@up sam z ciekawości sprawdziłem i jednak wolę google. W bingu pojawia mi się więcej stron zapleczowych zamiast docelowych. Nie to żebym narzekał, bo zaplecze jest merytoryczne, ale jestem ciekaw gdzie jest różnica w algorytmie, bo podlinkowane jest dużo słabiej.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Każdy ma swoją politykę :) Tobie też nikt nie broni żebyś zainwestował swoje środki w stworzenie systemu SWL - Oczywiście nie bronię Xana ale to jego decycja i z pewnością jest ona czymś podyktowana.

Chyba nie do końca się zrozumieliśmy. Sensem mojej wypowiedzi miało być to, że Xann zjada w ten sposób swój ogon, bo parują mu domeny i bedą. Zamiast zablokować domenę to lecą bezpłatne disavow.

To była przygrywka ... powtórka niebawem ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

...

ps. nie chcesz ręcznych powiadomień-nie rejestruj się w GWT :killer:

Powiadomienie to tylko pewność, że dostało się ręcznym młotkiem. Ja bym raczej powiedział, nie chcesz spadków, bo te nie są zależne od tego czy jest się w GWT, nie publikuj strony ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności