Skocz do zawartości

Następna Fala Ręcznych Interwencji.

likom

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już żeś taki bez skazy, to powiem Ci, że pisanie kodu pod wyszukiwarkę i uzyskanie tak "rewelacyjnych" rezultatów to też manipulacja rankingiem.

Nikt nie jest bez skazy. Ja również, ale nie piszę kodu pod wyszukiwarkę. Staram się traktować każdą stronę, którą piszę, jak arcydzieło technologiczne, a przy tym użyteczne. Jeżeli nie mam pomysłu, nie robię. Tak jak napisałem, z chęcią bym spróbował poszerzyć moje horyzonty i zgadał się z kimś, kto potrafi linkować i sprawdzić co z tego wyjdzie. Mam rewelacyjne wyniki, bo jestem lepszy pod tym względem od konkurencji, a że stawka jest duża, to wychodzą duże wyniki.

Ogólnie napisałem, bo wkurzyła mnie hipokryzja. To jest moja praca, robię to po to, żebym ja i moja rodzina normalnie żyła. Dla satysfakcji również. Nie wiele rzeczy mnie cieszy jak wzrost z tygodnia na tydzień pokroju 100-200% :). A wypominacie G, że robi akcje typu "rzeźnia w serpach" dla kasy. On to robi dla kasy, ja to robię dla kasy, wy też to robicie dla kasy.

Niestety dzisiaj więcej nie napiszę, ze względu na ograniczenia dla nowych userów.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

motoguru: pochwal się serwisem - zyskasz naturalny biały link ;)

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Zacznijcie robić wartościowe serwisy czy strony, a jestem niemal pewny, ze nagroda Was nie minie.

Kolejny znawca kwaśnych jabłek co naczytał się głupot o wymarzonych Topach robiąc super strony, licząc na naturalne linki od internautów (które również w każdej chwili mogą być uznane za nienaturalne) i jeszcze to oszukiwanie systemu...coś Ty człowieku jadł na śniadanie co ? Jeżeli jest możliwość dostosowania swoich umiejętności do wymagań G i dorobić sobie to gdzie tu oszukiwanie ? Kolejny biały rycerz czekający lata i co miesiąc zdziwiony że strona jest w top100 czy top500. A super kodem strony to możesz zrobić frazę tani kebab w wypi$dowie wielkim. Weź się lepiej za ten magiczny kod "Ziomuś" i zostaw to forum bo tu już jest kilku magików z krainy białych bajek.

Mogę potwierdzić, że Motoguru rzeczywiście ma stronkę (inny adres niż Maxpana). Zaindeskowanych stron pond 1mln w/g site google, alexa rank pokazuje top1000 w pl, rejestrowana w grudniu 2013.

Sama strona ma topy na długi ogon (często mocno długi), ale jest w stanie generować odwiedziny.

Niemniej sądzę, że rozsądnie linkowana mogłaby sporo zyskać (tym bardziej jeżeli autor ma kilka podobnych projektów).

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Powodzenia.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności