Skocz do zawartości

anomalie google

gameover

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Mam pewien problem z pozycją strony w google, a ponieważ pozycjonowanie nie jest moją mocną stroną zwracam się z pytaniem na forum:), mianowicie:

w ostatnim czasie mój serwis zeskoczył z 1 strony (czołowe miejsca) na odległe strony (4-5) wyników wyszukiwania (na wszystkie pozycjonowane hasła), zauważyłem przy tym, że google odwiedzając moją stronę zapisuje kopie, jednak nie umieszcza daty w wynikach wyszukiwania przy adresie strony. Dodam, że moja strona jest w wyszukiwarce od około 5 lat, działa w systemie wymiany linków, w którym przez ok. 3 dni miałem dezaktywowane linki (błąd sprawdzenia na stronie).

Jak w tej sytuacji powinienem sie zachować, czy jest szansa aby strona powróciła na swoje dawne pozycje, czy ma to zwiazek z jakąś blokadą google dla mojej strony?

Czyzby LP ?

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności