Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

mała stronka

wizyt max 100 unikalnych dziennie

wydaje mi się że zadbana a ... codziennie na mailu fura spamu -

skąd się to bierze? jak to cholerstwo uzyskuje adres tej strony - skoro poza tym forum praktycznie nie ma linków. Jakoś automatycznie? Czy to wordpress jest taką dobroduszną konstrukcją dla tego ścierwa? Szablonu nie zmienię bo szkoda mi tego nakładu pracy z tym co mam, ale jak temu przeciwdziałać. Pomocy...

https://widok-2005.pl

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Pewnie jest jakiś plugin dodający zabezpieczenia ale po kilkudziesięciu minutach siedzenia i chłodnej analizie to mam raptem 10 komentarzy w całym serwisie a spamu fura :) więc na razie wyłączam zupełnie możliwość komentowania.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

bardzo dziękuję - pobiorę i zobaczymy jakie będę efekty po tygodniu. Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...

Witam,

Szukałem info w różnych postach ale ten być może okaże się pomocny.

Mam kilka stron założonych na wordpressie i dzisiaj zauważyłem ( wcześniej mi to jakoś umknęło) że prawie do każdej mam w odnośnikach do witryny jakieś spamerskie ścierwa (np. coś takiego: Osoba podpisująca się jako Kevin McGuire umieściła na swoim blogu odnośnik do tej witryny, pisząc "About; Add your blog; Friends of Eclipse; Links. E ..." i pod słowem "pisząc" jest link do jakiejś strony. Spotkał się ktoś z czymś takim? Czy to szkodzi?

będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam,

Wojtek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności