Skocz do zawartości

Serwis rozrywkowy - Funz.info

Dustean

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za odpowiedzi. Ok, design idzie do poprawek :)

Reklamy po części usunąłem lub przemieściłem, niestety banner AdSense musi pozostać, gdyż takie są wymagania sponsora...

Nie wydaje Wam się teraz zbyt blade i nie dość, że jaskrawe, to jeszcze takie jakby "bez wyrazu"? :| Ojj, design zdecydowanie idzie do poprawki :)

Zobacz smieszne filmiki na fume.pl :: Miej zawsze dobry humor :)

Dzięki serdecznie...

a z tym sponsorem domeny, to się ładnie wkopałem :) Właściciel (sponsor) zgodzi się mi ją odsprzedać za 30 PLN. Lepiej wg. Was kupić nową domenkę .info i zrobić przekierowanie ze starej (sponsorowanej) przez pewien okres, czy może kupić ją od sponsora za 30 zł?

Ok, minęło troszkę czasu - pozwoliłem sobie odświeżyć temat :blush:

Domenę już kupiłem - czyli mam ją na własność, mam nadzieję, że się zwróci ;) Zmieniłem również serwer (na szybszy i pojemniejszy - a co najważniejsze - bez reklam). Zmianie uległ także design oraz dodane zostało kilka funkcji do serwisu - mam nadzieje, że na lepsze... Wszystko jeszcze cały czas usprawniam, jednak proszę o Wasze oceny na chwilę obecną.

https://www.funz.info

No przydałoby się dodać jakiś layout. Topa masz królik z kotem wyrabiają, ale zapomniałeś wstawić resztę grafiki na stronę. Chyba, że chcesz powiedzieć, że strona o rozrywce ma wyglądać jak internetowa kostnica.

Uważaj, co wstawiasz, bo za żarty w stylu piękna kobieta ktoś może Ci wytoczyć proces i już nie będzie śmiesznie. Jak wywołasz u kogoś atak serca albo atak apopleksji to możesz mu do końca życia rentę płacić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności