Skocz do zawartości

Pp Na Blogu Kulinarnym

Rekomendowane odpowiedzi

Mówię ci spróbuj tabletek na odchudzanie to nie był żart :) Albo jakieś PP pod kurs na poprawę sylwetki.

Poza tym to target kobiecy, więc szukaj coś pod kobiety. Nie muszą to być tematyczne reklamy. Może to być wybielanie zębów itp.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

właśnie o to chodzi :D i tak przeglądając wszystko po kolei nie widzę nic ciekawego.

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

W kulinariach nie maczam palców, ale z webepartners trochę kasy do tej pory wpadło. Wybór jest niezły, bo mają sklepy z herbatą, winem, przyprawami, miodem, ekożywnością. Biorąc dla przykładu ten ostatni program. Nie jest problemem napisać przepis, w którym znajdzie się parę zdań o zaletach produktów organicznych. Na liście składników wystarczy dodać reflinki do produktów ze sklepu i na własnej skórze sprawdzić jak będzie wyglądać konwersja.

• 5 miesięcy temu...

Co jaki czas Ceneo aktualizuje statystyki w swoim programie partnerskim? Zacząłem zabawę z Ceneo, ponieważ zarobki w Adsense nie były dla mnie zadowalające. W ceneo podstawiłem reklamy pod tematykę mojego bloga - kulinarną. Czy ktoś ma doświadczenie z innym PP na blogu kulinarnym? Jeżeli tak, proszę o powdzielenie się opinią. :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności