Skocz do zawartości

Szacun Dla Dominika ...

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

10014685_654383707942440_266153243_n.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Krzysiek, rozumiem, że zdjęcie zrobiłeś podczas wspólnej zabawy ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Ciężko znaleźć coś brzydszego od męskiej d*upy. Co za cel przyświecał autorowi tematu, estecie jakby nie było?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@Nikonem, Beer spiknął się z Dominikiem i się chwali :D

@Szlaf, bywały gorsze "dowcipy" na forum.. prawda.. jasne, że ten najwyższych lotów nie jest, ale mocno od średniej forum nie odstaje ;)

@Bori, na forum? :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Widzę, że nikt się nie zorientował, że na zdjęciu nie jest żaden Dominiki tylko autor tego tematu....

Wezmę Twoje inklinacje pod uwagę i dla bezpieczeństwa będę się poruszał z tyłkiem przy ścianie ...

Co za cel przyświecał autorowi tematu, estecie jakby nie było?

Toż to tak debilne, że aż piękne ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Generalnie nie lubię analnie, nie tolerują męskich rurek (kalesony sam noszę czy tam getry ;) tym bardziej męskich stringów, uważam iż męska (_I_) służy tylko do jednego, co innego kobieca więc ja takich akcji nie toleruję ;) totalny debilizm Dominika jak lubi poczuć punkt "G" aż tam to mógł powtórzyć wyczyn Tuhaj-beja

Żart żartem ale to jest niesmaczne ;)

2. Zasada

Nic nie wchodzi w mój tyłek, może nim tylko wyjść ot tak dziwny dekalog ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności