Skocz do zawartości

Kampania skierowana na strony

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam taki problem, stworzyłem sobie kampanię skierowaną na konkretne strony, pokazało mi minimalną stawkę, dałem 2 razy tyle i niestety kapa, nic się nie wyświetla, statystyka pokazuje same zera;

kampania skierowana na słowa działa bez problemu;

co może być nie tak?

i jeszcze jedno pytanko, w szegółach kampami na słow, jest takie coś:

"Wyszukiwanie razem" i

"Pełna treść" i statystyki przy tym;

czy "Pełna treść " oznacza reklamy wyświetlane na stronach, które mają adsense ? bo mam zero wyświetleń, reklama wyświetla się w wyszukiwarce; od czego zależy aby reklama wyświetlała się na innych stronach a nie tylko w wyszukiwarce??

Na akceptację reklamy do wyświetlania w sieci Adsense trzeba czekać. Niby do 48 godzin, ale ostatnio nawet dłużej.

Co do "pełna treść" to nie wiem. U mnie się pokazuje jako "content".

masz na myśli reklamę na innych stronach? bo w wyszukiwarce pokazuje się od razu;

jesli robię reklamę na słowa, to też musi mieć akceptację żeby wyświetlała się na innych stronach??

i skąd mam wiedzięc czy reklama została zaakceptowana czy nie i dlaczego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności