Skocz do zawartości

Upgrade -14-05-2006

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Tak dla userów to chyba się nic nie zmieniło bo tak patrze po Panelu kontrolnym i asystencie i to samo chyba. A może w ACP się coś zmieniło, ale pewnie to jakieś łatki bezpieczeństwa głównie i może jakieś drobnostki nowe

Tak, to najgorsza emotka z zestawu IPB. Wygląda jakby się marszczyła ze zmartwienia a nie puszczała szelmowskie "oczko".

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

michal, zauważyłem pewien błąd, nie jestem pewien czy powstał on po ostatnim upgrade, ale mam coś takiego jak napiszę odpowiedź, lub nowy temat to zaznacza mi ten wątek jako nieprzeczytany. A wcześniej było, tak, że było on przeczytane, co chyba jest logiczne, skoro go napisałem to musiałem go również przczytać :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności