Skocz do zawartości

Szukam Programu Do Precli

positive

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Poszukuję odpowiedniego programu do publikowania precli.

Do tej pory korzystałem z OmniADD, no ale program umarł i już raczej nie wstanie, dlatego potrzebuję czegoś w zamian.

Najważniejsze funkcje:

- łatwy w obsłudze

- możliwość korzystania z prywatnej bazy precli

- możliwość pełnej konfiguracji i edycji tekstu: wybór kategorii, słów kluczowych, tytułu

- musi czytać {synonimy}

- musi rozpoznawać formatowanie tekstu HTML: nagłówki, strongi, <a href>, itd.

- dobrze jeżeli można by go zainstalować na własnym serwerze (choć nie jest to wymogiem)

Na uwadze mam Publikera i Donlinkage, dlatego proszę o kilka słów od osób używających jednego z nich (lub obu :)) czy spełniają wskazane wymagania, ewentualnie polecenie czegoś innego, poza produktami Omni.

Byłbym też wdzięczny za info na temat supportu tych softów i najczęściej spotykanych problemów.

Pozdrawiam.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wszystkie te funkcje znajdziesz w Donlinkage. O supporcie nie będę się wypowiadał, opinie są bardzo dobre. Obecnie trwają prace nad v5 - zupełnie nową jakością. Program intensywnie rozwijany już od prawie 4 lat i nie ma opłat aktualizacyjnych.

Tak ja koledzy wyżej, inwestuj w DLA. Jeżeli masz listy WPAA ale donek nie daje rady tam dodać (a ręcznie możesz) , podajesz przykład na maila Oki i on poprawi. Publikera sobie już odpuść, soft staje sie zapomniany, używam bo kiedyś kupiłem ale ilość linków i skuteczność nie jest duża.

Uwielbiam takie tematy :D 1 pytanie i odpowiedzi 3 autorów softów + ich kukiełki. A prawda jest taka, że niestety trzeba mieć wszystkie, bo jednym nie dodasz do wszystkiego tego do którego masz dodać, ale na to niestety trzeba jeszcze trochę poświęcić czasu żeby dojść do tego co gdzie jest w stanie dodać i jak szybko. BS to wielka lipa na publiczne precle, nadaje się tylko do prywatnych. Z kolei seocatem można lecieć publiczne, z donka dawno nie korzystałem, bo czekam na v5 ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności