Skocz do zawartości

Szukam Programu Do Precli

positive

Rekomendowane odpowiedzi

Diego dobrze pisze, seocat sie nie nadaje do takich rzeczy. Nie radzi sobie zupełnie z dodawniem do WP - już lepiej kupić konkurencyjne softy.

Pozdro :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Diego dobrze pisze, seocat sie nie nadaje do takich rzeczy. Nie radzi sobie zupełnie z dodawniem do WP - już lepiej kupić konkurencyjne softy.

Nie mam i nie używam konkurencyjnych softów.

Mam seocata ale przestałem go używać bo w statystykach projektu wśród linków do wpisów (precle z mojej bazy są AA) jakaś połowa linków to linki do całkiem innych wpisów.

Jeszcze jakiś czas temu było to ok, pojawiły się takie błędne 3-4 linki. Ale obecnie seocat kompletnie sobie z tym nie radzi. Oznacza też błędnie precle jako moderowane mimo że wpis AA. Zrób coś z tym.

Nie widzę sensu blastowania seocatem na publiczne WP skoro GSA bez żadnych modyfikacji engine dodaje i znajduje 2x tyle linków więc chyba jednak coś jest na rzeczy.

PS. Do prywatnych precelków daje radę.

Diego - masz w 100% rację.

GSA najlepiej dodaje do darmowych WP, nie ma się nad czym rozwodzić ;)

Nie napisałem że najlepiej.

Reklamujesz swój soft jako "dodawarka o wysokiej skuteczności i precyzji" a nie potrafi poprawnie wyciągnąć mi listy opublikowanych wpisów.

Diego, nie chce mi się konwersować na te tematy ;)

Nie wiem kiedy używałeś seocata ostatnim razem - kiedyś tak było jak piszesz - sprawdź go teraz czy masz objawy o których piszesz.

Jeśli masz problemy z czymś KONKRETNIE - piszesz mi email/priv i staram się to sprawdzić.

Obecnie seocata używa ten kto porównał pare softów w swoim prywatnym zaciszu - osobiście nie mam zamiaru nic tu reklamować, niech każdy sam zrobi "wywiad" co jest skuteczniejsze i do czego.

A z tym GSA to traktuj to co napisałem z przymrużeniem oka - szczególnie po ostatnich updatach... ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Donprecel nie jest rozwijany już od dłuższego czasu - ale na standardowych wordpressach nie powinien mieć problemów z publikacją. Jak chcesz zgłoś się przypiszę Ci do testów - sprawdzisz czy Ci pasuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności