Skocz do zawartości

Błyskawicznie Pozycjonująca Się Strona.

martiv

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,
Mam pytanie do osób obeznanych w temacie SEO, otóż pewna strona internetowa została założona jakieś 2 miesiące temu, w źródle strony widnieją 4 słowa kluczowe w treści ani nigdzie ich już nie ma, strona praktycznie zbudowana na samych grafikach, nie posiada żadnych back linków, nic.... a znajduje się w TOP 2 czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to się stało ? że tak szybko znajduje się w czołówce, pomimo że jest to świeża strona ?

Nadmienię, że strona nie należy do mnie, ale jestem ciekaw czy tak szybko pozycjonująca się strona wynika z zastosowania niecodziennych metod ?> czy tak szybko pozycjonująca się strona może zostać zablokowana przez wyszukiwarkę Google ?

Proszę o dobre rady.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bo wlasnie mialem kupic kod na netmisje a tu taki zonk.

No widzisz, straszny zonk :D Oj tam, że od razu nie mają... dla 90% polskich fraz dalej mają. Ostatnio dostałem feedbacka, że na "wypas w bieszczadach" po dodaniu do netmisji z 12 pozycji wskoczyło na 4 :) więc jakaś tam moc jeszcze drzemie nieodkryta, no ale fakt faktem, nie jest to już ta sama moc, która była pół roku temu, gdzie 300 wpkatów wbijało wszystko w topy.

A jeżeli chodzi o ten temat i:

nie posiada żadnych back linków, nic....

to gdzie to sprawdzałeś? bo mogę Ci pokazać stronę, która ma 1 BL w majesticu (naturalny :D ) a od pół roku siedzi w topach na parę fraz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

można wbić w 2-4 dni

Słabiutko, niektórzy wbijają w 4 godziny i 18 sekund .... :hahaha:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności