Skocz do zawartości

Błyskawicznie Pozycjonująca Się Strona.

martiv

Rekomendowane odpowiedzi

@it błagam Cię, pewnie zobaczy linki do "404" na cudzych domenach, a nawet jak się kapnie o co chodzi, to musiałby wiedzieć jak tą treść też tak wstawić(ja nie wiem) ;)

sprawdzałeś kiedyś czy linki umieszczone na 404 mają kopa?

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Stronę do top5 na większość fraz (pomijając frazy blokowane ) można wbić w 2-4 dni.

Stabilnie?

M

Ani stabilnie ani w 2 dni. Aby coś takiego zrobić trzeba polecieć 301. Ale aby wykorzystać ten myk to trzeba wcześniej przygotować te domeny pod 301 , także z całą pewnością w sumie zejdzie znacznie więcej ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

trzeba polecieć 301

Co Ty wiesz o 301

trzeba wcześniej przygotować te domeny pod 301

jak już w 2 zdaniu potwierdzasz, że nic nie wiesz.

w sumie zejdzie znacznie więcej ...

Im człowiek starszy tym dłużej dochodzi :D Ale po to w końcu viagrę ludzie wynaleźli... :P

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jest dokładnie wręcz odwrotnie. Przykład poniżej :

https://www.pdf-archive.com/2014/04/03/bieleniezubovdoma-com-google-sk-2014-01-01-2014-04-30/

I takich domen mamy mnóstwo.

Sorry Beer ale widziałem jak budujesz linki (przykład adwokata z Gdańska) i w takim tempie wyników nigdy nie będziesz miał.

It_management: to Twoja robota? Jeśli tak to gratulacje, nieźle Wam to wyszło.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Kolejny przykład - październik 2013 :

https://suite.searchmetrics.com/en/research?acc=106561&url=zetameble.pl&cc=PL#filter={%22filter_home_chart%22:{%22fxch%22:%22organicpaidvisibility%22}}

kuchnie na wymiar / meble na wymiar . Tutaj nie monitorujemy tego nawet ale topy są cały czas - przyłożone chyba z 300 k zweryfikowanych linkow z Gsa + jedna seria blog z zennoposter (Sebau ) . Tutaj wyniki też stabilne od 6 miesięcy - topy osiągniete w kilka dni.

Sorry Beer ale widziałem jak budujesz linki (przykład adwokata z Gdańska)

Oj, chyba źle widziałeś :D . Co do budowania linków i "wychodzenia" w kontekście Twojej stopki to nie będę się wypowiadał ;).

Sam dobrze wiesz, że Twoje metody sprawdzają się jedynie pod PP . W przypadku stron firmowych to raczej jest "przedwczesny wytrysk" , że tak nawiążę do analogii Blejkusiowej :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mógłbym podać przykład klienta któremu generujemy ok 80 k /uniqow / dzień ... sorry ale pitolenie o jakości bla bla bla to tylko dojenie klienta. Wmawianie mu, że budujecie dobre zaplecza, że seo musi trwać itd to tylko durny marketing.

Podaj przykład klienta gdzie uzyskałeś topy - oczywiście publicznie tego nie zrobisz - możesz puścic na pw . Chętnie podyskutuje o linkach - w momencie jak Google wycięło guest posty duże brandy straciły w większości wypadków możliwość pozyskiwania dużej ilości mocnych linków.

- styl pisanie Beer bardzo podobny do Twojego.

https://ja-w-pracy.blog.onet.pl/2014/02/12/prawnik-w-gdansku/

A dla poważnych klientów skąd linki zdobywasz? Ze strony Onetu ?

Sprawdź sobie linki dla tirendo.pl (fraza do której podchodziłeś i nigdy Ci nie wyszła ;) )

Ty wiesz swoje ja wiem swoje.

Przy takim linkowaniu to w najlepszym wypadku klient w trybie natychmiastowym wypowie umowę jak tylko dostanie kilka maili od niezadowolonych adminów zaspamowanych stron, a może być dużo mniej sympatycznie.

Takie jest moje zdanie w tej materii.

Ps. Samego efektu w serpach nie neguję i gratuluję.

- styl pisanie Beer bardzo podobny do Twojego.

https://ja-w-pracy.bl...wnik-w-gdansku/

To nie moje, chociaż on mi wygrał jedną sprawę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności