Skocz do zawartości

Błyskawicznie Pozycjonująca Się Strona.

martiv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oczywiście, że wyszła

Uhmmmm ;)

Marcin, obydwoje dobrze wiemy, że Twoje metody jak już pisałem są dobre pod PP ale stabilnosci mają tyle co kot napłakał . Jesteś dobry w w PP i osiąganiu w tym b. dobrych wyników ale (bez urazy) sprawdza to się tylko w przypadkach o jakich pisał D_S . SEO i to co Ty reprezentujesz to dwa różne światy ...

swoich zagranicznych serwisów

Tych linków w zestawieniu ogólnym jest kropelka ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Panie Beer ale tak anprawde dziś to liczy sie to co robi itmanagement- on raczej nigdy nie placze po jakis tam informacjach o nienaturalnych linkach.

Robi ruch itrzepie za to kasiore-dzis google promuje jego dzialania, przygotowali algorytm pod niego i podobnych

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

tak anprawde dziś to liczy sie to co robi

Tak naprawdę liczy się dopasowanie metod do celu.

po jakis tam informacjach o nienaturalnych linkach.

Nikt chyba z nas po tym nie płacze , co najwyżej nasi klienci czasami ... ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tak naprawdę liczy się dopasowanie metod do celu.

nasi klienci

Jeżeli ktoś sobie za cel obrał klientów to oznacza tylko jedno - nie dorósł jeszcze do robienia prawdziwej kasy na {SEO|Pozycjonowaniu|Spamowaniu itd.}

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Panowie relaksik :piwo:

Na rynku są Klienci, którzy:

- mają kasę i czas by wbijać się w topy powolutku

- mają gdzieś sposób, a interesują ich tylko efekty

- nie mają kasy i oczekują cudów

- kombinacje powyższego

zamiast się przepychać, niech każdy targetuje w swoją grupę docelową i z nimi współpracuje ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@it błagam Cię, pewnie zobaczy linki do "404" na cudzych domenach, a nawet jak się kapnie o co chodzi, to musiałby wiedzieć jak tą treść też tak wstawić(ja nie wiem) ;)

sprawdzałeś kiedyś czy linki umieszczone na 404 mają kopa?

Wiesz dobrze, że dla usera wyświetla się 404, a dla Google wyświetla się odpowiednia strona + właściciel domeny na 99% o tym nie wie.

@Beerbant:

Ty po prostu nie rozumiesz , że celem pozycjonowania w tych czasach jest jak największa ilość klientów ze stron które nie koniecznie muszą widnieć na wizytówkach wydrukowanych przez daną firmę. Liczy się ruch -> zysk. Nie trzeba tego nazywać pp. Klient wchodzi , zdzwoni --> jest kontakt. Nawet gościu mniej mądry od Ciebie o mniej więcej 10^3 (- zapis z QBasica :D 10 do potęgi 3) czyli Xann to zrozumiał. Strony satelickie chyba to nazwał. Kogo obchodzi czy taka strona będzie 2 czy 3 tyg w top ? Skoro błyskawicznie pojawi się kolejna ?

Ważne by na takiej www był nr do firmy i takich stron w topie było jak najwięcej ;)

No właśnie. Chociaż klientów często musze przekonywać do takiej strategii, odbieraja stronę jako coś na całe życie. Tłumaczę że ja mogę co tydzień trzy nowe budować, nawet za darmo, byleby za pozycjonowanie płacili.

Witam

Przed lipcem zeszłego roku prawie wszystko dopalone SWL wchodziło w topy jak w masło w tydzień ,( teraz też :) ) tylko trzyma się krócej.

Rekordziści na ciężkie frazy trzymali się nawet 2-3 lata.

Wiec nie dyskutujmy o dobrych i złych technologiach. To jest biznes i liczy się rachunek wyników.

Jeżeli można zrobić kogoś za 100 zł kosztów miesięcznie i skasować 1500 albo zrobić to samo za 1000 miesięcznie (bezpiecznymi metodami) i skasować też 1500 to rachunek jest prosty.

Przy obecnych zmianach algorytmu nie znasz dnia ani godziny kiedy to co robisz nagle okaże się złe a było dobre i na odwrót.

Patrz katalogi,patrz blogi.Nawet zaplecza. (kopę kasy zarabiam na ściąganiu ręcznych po katalogach ,blogach i zapleczach nie do wykrycia.)

Więc zarabiajmy a dalekosiężne plany i planowanie strategii .......................

To nie te czasy i nie ta branża. Tu my o niczym nie decydujemy. My tylko staramy się oszukać coraz doskonalszy mechanizm.

Ostatnio robiłem eksperyment.na dowód że tak naprawdę nic prawie się nie zmienia.

Stronka, proste frazy nawet nie specjalnie nie zoptymalizowana.

Postawiona sama sobie stała 3 miesiące i była jak to się mówi nigdzie.

Dopalona SWL weszła na 4 z 5 fraz w topy.

SWL wygaszony powoli. Stała sobie w topach 3 miesiące.

Dostała ręczną.

Ani jednego działającego linku. !!!!!

Zgłoszona bez zrzekania się czegokolwiek. Na odpieprz z kropką jako opis działań

Po tygodniu info że wycofano ręczne :)

3 frazy wróciły w top bez linkowania.

I rosną powoli.

To już 3 miesiąc.

Wytłumaczcie to jak wiecie o co chodzi;)

Nie ma złych technik jest tylko pytanie co chcesz osiągnąć i jakim kosztem.

\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności