Skocz do zawartości

Błyskawicznie Pozycjonująca Się Strona.

martiv

Rekomendowane odpowiedzi

wejdźcie sobie na frazy wentylacja warszawa, czy klimatyzacja Warszawa, tam koleś upycha kilka stronek w topie. Fantastyczny przykład upychania na chama słów kluczowych na stronie + 0 sensownej treści, pchane widać czym. I gdzie tu piep*zenie o unikalnej treści, linkach brandowych itp, spam is king

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Fantastyczny przykład upychania na chama słów kluczowych na stronie + 0 sensownej treści, pchane widać czym. I gdzie tu piep*zenie o unikalnej treści, linkach brandowych itp, spam is king

nie widzisz odpowiedzi w swojej wypowiedzi? :)

unikalna tresc jest kluczem do dobrych wynikow-najlepsza unikalna jest jak pochodzi z bezsensownego zlepku wyrazow.kogo obchodzi ze to wyleci za miesiac czy dwa?sto nastepnych juz czeka w kolejce

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Obydwoje

Obydwaj ;)

PS.

nie szablony ale "zapleczówki" (z resztą sporo fajnych domen mi z tego zostało) :D

unikalna tresc jest kluczem do dobrych wynikow

unikalność to obecnie słowo wytrych, bardziej się liczy długość tekstu i naćkanie fraz . Dlatego z resztą po tyłku dostał "długi ogon produktowy" - obecnie można umieścić totalny bełkot byleby był zoptymalizowany dla frazy i ładnie w górę idzie ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Google prócz apdejtu spamowego nie zmienilo kompletnie nic. Wszystkie frazy poza jedzie się jak popadanie, a co do budownia marki itp. to też nie jest tak, ze klient chce koniecznie by pozycjonowac jego strone.

Jesli tylko mu powiesz, ze dasz mu o 2/3 tansze kliki niz w adwordsach z wszystkich fraz jakie sobie wymysli to sie nie bedzie zastanawial specjalnie.

Czy jego interesuje skad ma ruch? On nawet nie wie ile stron przejsciowych prowadzi do jego strony. Jemu biznes sie spina i korzysta poki moze. PRzy manewrach google i filtrach na pozycjonowanie white seo nigdy nie jest za pozno.

Wielu klientów upiera sie poczatkowo, ze chca zeby pozycjonowac ich strone, ze lepiej dozwolonymi metodami - naczytaja sie po forach jakis glupot i pitolą piate przez dziesiąte.

O_o

Tak jak wojna Rosji vs reszta świata rozegrała się na Twitterze, tak wojna z swl była głównie na polskich blogach. W praktyce wiadomo jak jest i że mają się bardzo dobrze.

No niestety wyszli z debilnego założenia, że "wartościowa treść" = duża ilość treści. W wielu przypadkach jest to błędne założenie. Pomijając już to, że internet w swoim zamyśle ma służyć wymianie informacji (szybkiej wymianie a nie przekazywaniu poematów pierdyliardotomowych) ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wojna z swl polegała na tym że wywaliło trochę katalogów i zapleczówek do SWL-i i tyle.

Miałem w celach testowych 50 domenek na GL . Zrobione na WP z kupionym komercyjnym pluginem do postów z mieszaniem, translatorem ,fotki filmy ,ful wypas.

Każda domena po 4-5 tysięcy site.

Chyba każda strona która miała styczność z swl w tym kraju i nie tylko miała linka z moich domen i to nie jednego.

I jako dowód skuteczności algorytmu bana dostały 2.

śmiech na sali.

naczytaja sie po forach jakis glupot i pitolą piate przez dziesiąte.

Coraz częstszy problem :/ Kilka dni temu mieliśmy przypadek, że klientowi przed samą płatnością nie spodobały się wyniki naszej pracy (raczej cennik, bo wszystkie hasła są w top5) i zlecił audyt jakiejś firmie.Ta przekazała mu, że pozycjonujemy "nielegalnymi metodami". Jak widać nie tylko problem jest z klientami, którzy czytają głupoty po forach, ale też z samymi "specjalistami" :) Najczęściej bzdury, które się czyta są wynikiem powielonej głopoty, udostępnianiem przez innych albo celowym wprowadzeniem w błąd.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

"nielegalnymi metodami"

Za publikacje o straszeniu tymi metodami mam jeden z zarzutów od SS :D

Chyba każda strona która miała styczność z swl w tym kraju i nie tylko miała linka z moich domen i to nie jednego.

To faktycznie musiało tak być, skoro miałeś aż 50 domen w GL.

Śmiech na sali to wyciąganie konkretnych wniosków na podstawie paru domen.

Szfab, nie każdy chce płacić tylko za ruch, dajmy na to z Twoich satelit. Oraz nie zawsze jest to opłacalne. Większość interesuje pozycjonowanie ich własnego serwisu, budowanie marki. No ale jak się potrafi tylko napie.. linkami gdzie i z czego popadnie, to trzeba klientom takie argumenty przedstawiać, że inaczej się nie da. Każdy sobie jakoś radzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności