Skocz do zawartości

Dodawanie Fraz - Czy Pomoże W Pozycjonowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale dlaczego niby to warto tworzyć unikatową treść ? Sorry ale powtarzanie gdzieś zasłyszanych historii to idiotyzm.

Chcę kupić pralkę - w większości sklepów opis pralki bosch o numerze takim a takim jest taki sam - sugerujesz ze jak przeczytam unikalny opis to kupie w tym sklepie ?

Ale dlaczego niby to warto tworzyć unikatową treść ? Sorry ale powtarzanie gdzieś zasłyszanych historii to idiotyzm.

Chcę kupić pralkę - w większości sklepów opis pralki bosch o numerze takim a takim jest taki sam - sugerujesz ze jak przeczytam unikalny opis to kupie w tym sklepie ?

Ale to nie ty masz się złapać na unikatowy opis tylko algorytm G, wysilony krasomówczy opis może mnie co najwyżej zniechęcić do zakupu, ale za to wujek G uwielbia tworzenie ble ble ble, bo to podobno wzbogaca internet ;)

sugerujesz ze jak przeczytam unikalny opis to kupie w tym sklepie ?

Ja się sugeruję opisami dodatkowej funkcjonalności , informacją o serwisowaniu , opiniami oraz tym jak mnie sklep obsługuje (dodatkowe funkcje typu konsultant online itp)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Odpowiadam.

Dlaczego tak naciskasx na linki w opisach produktów?

Może to jest dobry sposób, a może zły. Niewiadomo jaką masz strukturę linkowania wew. itp. Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć.

Jeśli masz kopiowane opisy zadbaj o komentarze. To będzie zdecydowanie bezpieczniejsze.

Śmieszne to jest. :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Odpowiadam.

Dlaczego tak naciskasx na linki w opisach produktów?

Może to jest dobry sposób, a może zły. Niewiadomo jaką masz strukturę linkowania wew. itp. Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć.

Jeśli masz kopiowane opisy zadbaj o komentarze. To będzie zdecydowanie bezpieczniejsze.

Dzięki za odpowiedź. Pytam, bo jakiś czas temu dodałem nowy produkt i porobiłem nazwy tegoż produktu jako linki. Efekt - drugie miejsce w Google. Tylko z tą różnicą, że tutaj opis był unikalny.

Tak, mam kopiowane opisy, tak jak przedstawiałem to wcześniej. Co masz na myśli, mówiąc komentarze? Obecnie strona nie ma możliwości dodawania takowych, pojawi się to mniej więcej za tydzień.

Co masz na myśli, mówiąc komentarze?

Mam na myśli opinie klientów o produkcie. Należy zachęcić klientów do komentowania lub samemu to robić ale bardzo rozważnie.

Obecnie strona nie ma możliwości dodawania takowych, pojawi się to mniej więcej za tydzień.

Musisz to szybko wdrożyć. Komentarze to bardzo ważny element SEO jeśli chodzi o sklepy internetowe.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Tak przy okazji się spytam - czy ma jakikolwiek sens pisanie artykułów o tym czym się zajmujemy - jeżeli pod artykułem wklejamy tylko link www.domena.pl bez żadnych słów kluczowych na nim? Czy to strata czasu?

Jeżeli lubisz drinki i alkohol, oraz niedługo się żenisz, nic tak nie pomoże rozbawić gości jak barman na wesele. Cała polska, najlepsza zabawa i superbarman :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności