Skocz do zawartości

Test Eweblink - Linki Stałe

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Test ma na celu pokazać ile dostaniemy różnych IP

Nie ma to jak obiektywna wypowiedź na temat testu dotyczącego własnego systemu.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

....

Od ludzi, którzy siedzą w branży długo wymaga się profesjonalizmu.

Święte słowa :)

Już wiem że zakończenie i wyniki testu będą bardzo głośne ze względu na jego profesjonalizmy, no ale ja się nie odzywam sami wyciągniecie wnioski z testu jak i jego wykonawcy :)

Ja już jestem mocno zadowolony :)

Marketing internetowy dla firm

....jak na razie linki nie mają żadnej mocy.

No właśnie, dlatego pytałem jak długo się zajmujesz się pozycjonowaniem (chodzi o skuteczne pozycjonowanie)

Pytam bo twoja wiedzą w tym temacie ma bardzo duży wpływ na ten TEST o czym dowiesz się na końcu w podsumowaniu :)

@Hermit90 Daj śrubokręt małpie i człowiekowi - "czaisz" różnicę? ;-)

dokładnie tak ale jest ciekawsza opowieść

"....Mechanik zapalił, zjadł śniadanie, uderzył dwa razy młotkiem i z uśmiechem kieruje się do klienta oznajmiając, że za naprawę chce 200 zł. Klient spojrzał na niego z niedowierzaniem i odrzekł: "Jak to! Uderzył Pan dwa razy młotkiem i chce za to 200 złotych! Chyba Pan zwariował!". Mechanik długo nie myśląc odrzekł: "Nie płaci mi Pan za to ile razy puknę tylko za wiedzę gdzie uderzyć..."

@it_management - ten test pokazuje ze Ty wiesz jak trzymać młotek ale nie masz zielonego pojecia gdzie uderzyć, aż dziw że wystawiłeś się na taki strzał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności