Skocz do zawartości

Kac Vegas Polska

kris_set

Rekomendowane odpowiedzi

Obudził się z rachunkiem na milion. Za zabawę w klubie nocnym

sfora.pl/polska/Obudzil-sie-z-rachunkiem-na-milion-Za-zabawe-w-klubie-nocnym-a66399

o ile mi wiadomo, nie da się takiej kwoty wypłacić z rachunku kartą..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

właściciel (firma) ustala limit płatności, więc można

taaaa.. ale są jeszcze nadrzędne przepisy, które po przekroczeniu 15 tysi EUR (~60 tysi PLN) w tym samym miejscu blokują kartę i nie pozwalają na dalsze płatności..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

ustawiasz sobie limit jaki chcesz, do wysokości stanu konta... , to była platynowa karta ;)

A ja myślałem że jak na kawalerskim kumpla w podobnych okolicznościach przebalowaliśmy 12K to jesteśmy prawdziwi imprezowicze.

o ile mi wiadomo, nie da się takiej kwoty wypłacić z rachunku kartą..

Da się, też raz tak w kasynie popłynąłem....

ale są jeszcze nadrzędne przepisy

Nie ma. Limity ustalasz sam, chociaż miałem wtedy telefon z banku z pytaniem czy to na pewno ja korzystam z karty (zawsze to jakieś zabezpieczenie ze strony banku jest w przypadku kradzieży), ale jeżeli potwierdzisz że tak to jedziesz ile "fabryka dała" (co w tym przypadku chyba było formalnością, jeżeli taki kwit podpisał).

A ja myślałem że jak na kawalerskim kumpla w podobnych okolicznościach przebalowaliśmy 12K to jesteśmy prawdziwi imprezowicze.

Ja za całą ekipie to grosze ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Musiało zaboleć. |Zwłaszcza, ze te panienki z klubów Go-Go zazwyczaj sa liche ...

nie wiem z jakimi królewnami spotykasz się na co dzień, ale w tych topowych klubach panienki są prima sort.

Jak ci diabłem prawie po nosie przejedzie to krew się gotuje i :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności