Skocz do zawartości

Kac Vegas Polska

kris_set

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie poleciał wedle zasady ;)

Jak się bawić to się bawić drzwi wy*****ć okno wstawić

Niepotrzebna zresztą ta cała panika, to co milion dla jednego z prezesów KGHM ;)

Musiało zaboleć. |Zwłaszcza, ze te panienki z klubów Go-Go zazwyczaj sa liche ...

Różnica jest taka, że tam płacisz i masz co chcesz od A do Z i uwierz, kilka razy miałem okazję korzystać z tego typu specyficznych usług (czego się nie wstydzę ;) a co za tym idzie, niezbędne było wzmocnienie organizmu ;)

Nie mówimy tutaj o tirówkach za 50 zł panowie ;)

Dlatego zawsze na takich imprezach zachować pewne zdrowe podejście (choć alkohol szumi, to posiadać świadomość, iż wszystko ma swoje granice ;)

Ja często najpierw daje w tytę a potem to się delektuje (wódki w barach nie pijam, absynt jest zabroniony, whisky to nie bimber a piwo jest częśto chrzcone;)

Jak idę z kobietą to coś jej tam oczywiście kupie jako FACET, ale nie jestem naiwniakiem by sponsorować jakieś nastki czy słodkie blondynki, tutaj idiotów niech szukają gdzie indziej ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Różnica jest taka, że tam płacisz i masz co chcesz od A do Z i uwierz, kilka razy miałem okazję korzystać z tego typu specyficznych usług (czego się nie wstydzę ;)

chwalić tez sie nie ma czym. Zaraz se zaczniemy mierzyć i w ogóle ........

jak by co ja mam sze....... ;)

Nie chwalę po prostu zaliczyłem kilka takich sytuacji w swoim życiu, budziłem się też z kacem moralnym i pustą kieszenią ;)

Nie wiem w jaki sposób się mierzy ;) ja nie przytulam się do pisuaru, nie mam kompleksów a co najważniejsze nie interesują mnie inne penisy, członki czy panowie ;) W tych sprawach akurat nie ze mną taka dyskusja

Miłego dnia

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności