Skocz do zawartości

Duplicate Content

Sapek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zrobiłem jakiś błąd przy przekierowaniu jednej domeny na drugą.

Miałem strony na 4 i 5 pozycji na główną frazę, postanowiłem przekierować stronę A, na stronę B.

Przeniosłem całą treść i w ciągu kilku dni miałem już jedną stronę B na drugiej pozycji.

Tak przez tydzień się utrzymywało i nagle główna strona wypadła z setki G, myślałem że to chwilowe, ale po tygodniu było nadal to samo. To na pewno przez duplicate content ponieważ w wyszukiwarce nie była wyświetlana treść z głównej strony.

Nie zastanawiając się zdjąłem przekierowanie i tera mam jedną stronę na 4 pozycji, a mimo że na tej drugiej zmieniłem treść to po tygodniu nie wróciła,lata po pięćdziesiątych miejscach.

Chyba ta druga strona nie jest całkowicie skreślona?

Tak wyszło, że stronę A muszę na coś przekierować, więc przekieruje na świeżą domenę C.

Kiedyś przekierowywałem inną stronę i nie miałem z tym problemów. A teraz taki numer.

Jak najlepiej przekierować stronę, ustawić przekierowanie i w tym samym czasie podmienić całą stronę, czy parę dni po przekierowaniu zmienić tekst na stronie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności