Skocz do zawartości

śmieciarka onetu

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

Telefon 29.11.2005 od Pani z Onetu z ofertą na Boksy Reklamowe do agencji Reklamowej z Katowic

Namawianie na boxy dla wszystkich stron tej Agencji Reklamowej

www.xann.net

Człowiek z agencji stanowczo odmawia

Mamy 12.Grudnia 2005

Wszystkie strony Agencji reklamowej przygotowywane dla klientów wypadły z Onetu

np.

www.pucca.pl ,www.puca.pl www.camdenpeople.com zakopane4u.pl i wiele innych

Co prawda wszyscy mamy w d z moimi kolegami Onet ze względu na mały ruch generowany ale..................

Czyżby samo działanie wyglądało na prosty mechanizm??

PS.Post napisałem za zgodą Agencji Reklamowej oraz jej klientów!:)

A fe pięknie ,pięknie

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bryndza panowie i panie.. bryndza...

To nie bryndza to żenada.

E tam ruch z onetu jak już tu napisano żaden i żadna strata.

Niektóre firmy po prostu jak już osiągną jakiś pułap to myślą, że będą trwać wiecznie a jak wiemy życie wyryfikuje takie myślenie.

Od razu mi się przypomina ś.p. Commodore . Kilka błedów zarządu i taki potencjał zmarnowany :D

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

• 1 miesiąc temu...

no coz jeszcze duzo wody w wisle musi uplynac aby onet zrozumial ze takie dzialanie to jest na ktortka mete

niech sie wkoncu naucza myslec dlugofalowo

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

Jeszcze do niedawna wierzyłem w skuteczność Onetu, w to, że warto tam być wysoko. Panowie, ale Onet nie daje wiarygodnych wyników na żadne hasło, jeszcze teraz ten ich konkursik. Jak ta ich oszukiwarka wogóle indeksuje strony? Sam nie wiem, robi to bez 'www', jakieś dziwne podstrony traktuje lepiej (np. "Loguje się" w phpBB) niż stronę główną. Do tego zauważalna polityka, że jeśli ktoś rezygnuje z boksów spada w wyszukiwarce na łeb na szyje. Zasady opisane na stronie dla webmasterów nie działają zawsze, lecz wybiórczo, jak im spasi. Samo założenie, że nazwa domeny ma jeden z ważniejszych wpływów na pozycję (długość adresu i trafność adresu) jest głupie.

Brak wyników z usenetu, nienaturalne tytuły i opisy stron. I po raz kolejny konkurs, szlag człowieka szczela jak chce coś sprawdzić dwie minuty przed i dwie minuty po "godzinie konkursowej", która jest co piętnaście minut od rana do wieczora. A łącze mam 2 mbit/s.

Kończąc powiem, bo może nikt na to nie zwrócił uwagi, ale potwarzą dla Onetszukaj jest najczęściej wyszukiwane słowo, wiszące w top 10 od dłuższego czasu (wyszukiwarki), ja bym przynajmniej to ukrył i nie robił z siebie błazna. Doprowadzać ludzi do tego, żeby w super wyszukiwarce szukali innych wyszukiwarek.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Niestety. Onet jest po prostu żałosny i przejmuje się nim coraz mniej. Od kilku tygodni zgłaszam strony do wyszukiwarki - kilka już w niej było, ale zmieniłą się ich treść, tagi TITLE itp itd. Efekt? Żaden. Dla onetu zmiany nieistnieją. Zgłaszam nowe strony (dodam że płaciłem za nie za dodanie do katalogu wcześńiej). Efekt? Żaden.

Trudno. Te kilka odwiedzin mnie nie zbawi. Zresztą, co im się dziwić. Kto by się przejmował takim maluczkim jak ja.

Edyta: ciekawe czy za to co napsiałem moje strony zrobią wylot z onetu. Bo sprawdzić jakie dodawałem to żaden problem dla nich.

przylacze sie i ja z małą żenadą, jaka dzis w Onetszukaj mialem ;)

kilka miesiecy temu odpalalem forum na tematy mieszkan i nieruchomosci, doslownie 2-3 dni po starcie zmienilem wszystkie meta tagi dopiescilem i tak zostawilem

przez x miesiecy w wynikach Onetu sie ono nawet nie pojawilo

dzis widze w raporcie z webceo, ze nagle sie pojawilo i to na.. 1szym miejscu :)

wchodze wiec, patrze a tam faktycznie jest na 1szym z... TITLE i Metami z tych pierwszych 3 dni sprzed x miesiecy, no comments ;):):)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności