Skocz do zawartości

Zakup Nowej Domeny W Ovh A Historia

studioczystosci

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zakupiłem ostatnio domenę w OVH z fajną nazwą medyczno.pl i ku mojemu zdziwieniu ta domena posiada trochę linków zwrotnych z niewiadomych miejsc.

Historię też jakąś tam miała według Majestica.

Czy jest to normalne że kupujemy u rejestratora domenę z linkami, skoro jest ona nowa?

Co zrobić w takim wypadku? Zrzec się wszystkich linków?

W głównej mierze zależy mi aby ten serwis zdobywał wartościowe i tematyczne linki.

Czy mógłbym prosić o pomoc co do kwestii związanej z historią domeny?

Z góry dziękuje za pomoc

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Dziękuje za informację.

A czy mógłby ktoś doradzić z doświadczonych doradzić co w takim wypadku zrobić pod względem SEO.

Zrzec się wszystkich linków czy zacząć zdobywać nowe wartościowe linki?

Paweł Z.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

A jak Kolega widzi tą domenę pod względem SEO?

Ma trochę słabych linków z chińskich miejscówek.

Próbować coś z tym zrzekaniem czy pozyskiwać nowe z wartościowych miejsc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności