Skocz do zawartości

Jaki Serwer Użyć Przy 20 Połączonych Ze Sobą Stronach.

mateusz.w

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dostałem zlecenie wykonania 20 małych stron informacyjnych, które są ze sobą treściowo połączone, ale jednak inne, dlatego mają działać na innych domenach, jednak będą do siebie wzajemnie linkować. Nie jestem mistrzem pozycjonowania, więc zacząłem się zastanawiać jaka opcja przy takim projekcie będzie najlepsza. Klient ma serwer dedykowany na homie, gdzie ze spokojem zmieszczą się wszystkie te stronki. Zastanawiam się jednak czy ze względu na pozycjonowanie nie lepszym rozwiązaniem byłoby wykupienie hostingu SEO z różnymi IP? Strony nie mają być śmieciowe, ale proste - z zebranymi najważniejszymi informacjami na dany temat, także zależy nam też na tym żeby były przyjazne dla użytkownika (piszę o tym, bo czytałem że hostingi SEO bywają często przeciążane). Z góry dziękuję za opinie.

SEO hotingi to tak jak piszesz, lagi itp. Jak chcesz zrobić te stronki zapleczowo, to kup kilka kont hostingowych i stawiaj na innym IP inny serwis. Jak to co masz robić niema być zapleczem to wszystko wpakowałbym na dedyka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności