Skocz do zawartości

Wartościowe Kat. Na Allegro

Przemas_Łódź

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Miałem trochę przerwy w pozycjonowaniu i nie jestem na bieżąco w związku z czym mam pytanie.

Czy zna ktoś lub może polecić jakiś wartościowe listy katalogów, katalogi do kupienia np. na Allegro.

Dzięki

Druk ulotek cennik - PrintExPress lider wśród drukarni w Łodzi tanie ulotki druk wizytówek • plakaty cena druk

Jak chcesz katalogować strony typu ze stopki to ja bym Ci radził odpuścić większość katalogów z Allegro, chyba że nie jesteś przywiązany do domen. Z normalnych seo katalogów to poszukaj listy na cezzy.pl

Tak myślałem, że na allegro będzie lipa.

Najlepsze katalogi mają ograniczony dostęp, tylko dla wybranych.

Na pewno nie znajdziesz ich na allegro.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Tak, dla wybrańców, ba, pomazańców bożych można by rzec.

Tak, dla wybrańców.

Reszta nie potrafi korzystać z katalogów (nie wspominam o bardziej wyrafinowanych narzędziach).

Katalogi służą do promocji i pozycjonowania NIE do zarabiania.

Zarabianie na katalogach to polski model biznesowy, który się (na szczęście) nie sprawdził.

Pozostały katalogi dla pomazańców bożych, gdzie człowiek z Nigerii lub innej Somali poyzcjonerskiej nie ma wstępu. :heej::)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@ Przemas_Łódź

Jak już katalogować, to do tzw. "dobrych katalogów". Jest ich niewiele, może max. z 150 szt. godnych uwagi. Pisząc dobre, mam na myśli np. katalogi z ładnymi szatami graficznymi, moderowane, unikatowe skrypty, z historią,odpowiednio podlinkowane itd.

Tak na szybkiego mogę polecić:

www.listamocnychkatalogow.pl 

O tyle fajnie, ze autor listy zrobił zestawienie czynników jakimi się kierował przy doborze katalogów:

lmk-screen.gif

Miłego katalogowanie - pozdrawiam. ;)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

@ Przemas_Łódź

Daj mi znać jak cos znajdziesz :faja:

37zł za listę katalogów, trochę dużo, jak się już ma kasę żeby kupować spisy darmowych katalogów

to lepiej dołożyć trochę kasy i poszukać grupy.

Obecnie skorzystałem z katalogów z allegro, kupiłem jeden multikod, wychodzę z założenia że

te droższe nie z allegro nie muszą być wcale lepsze, a i one przecież znikną z sieci. Dodawanie

ręcznie 10 wpisów dziennie to żaden kłopot, jak się ma od allegrowicza listę katalogów gdzie dodawać.

Mimo tego szukam dobrej grupy, ale nie takiej która chce 1zł za katalog, to już przesada.

Jeśli ktoś zna dobrą grupę to też proszę o info na PW

Przekaż mi 1.5% podatku https://inik.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności