Skocz do zawartości

Darmowy Katalog Firm Super-Firmy.pl

editWEB

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie wymyśliłem i już :) Pomysłów na wykorzystanie tego mam kilka, ale spokojnie, żaden nigdy nie zaszkodzi użytkownikom katalogu. Na razie nie wykorzystuje tego w żaden sposób bo katalog jest mało popularny.

Niedawno postanowiłem nie brać już żadnych fuch po godzinach, dzięki temu mam nadzieje w końcu popracować nad tym katalogiem i wprowadzić resztę swoich dziwnych pomysłów :)

• 5 miesięcy temu...

Wspomniany w #16 katalog firm jest teraz dostępny w zestawie razem z systemem editWEB Factory. Więcej info o systemie w temacie: www.forum.optymalizacja.com/topic/221833-editweb-factory-cms-dla-zaplecza/

Podany w tym temacie adres email: biuro@e-super-media.pl jest nieaktualny. Wszelki kontakt możliwy tylko pod adresem kontakt@editweb.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności