Skocz do zawartości

Nowy Katalog Vegasoft.pl Na Nowym Skrypcie

sandwicz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja daje 4/5 katalogowi jak na początek. Jest intuicyjny co jest dla mnie bardzo ważne, napisany na dedykowanym skrypcie. Szata graficzna też mi się podoba. Wadą katalogu są literówki, jednak myślę, że w miarę szybko to ogarniesz i nie będzie na co narzekać.

DamianL napisałeś:

Sugerowałbym usunąć linkowanie z tytułu na karcie wpisów. Zostawić tylko URL w szczegółach.

O co dokładnie Ci chodzi? Według mnie jest wszystko ok z linkowaniem.

Moja prośba to możliwość edycji wpisu, przynajmniej w przypadku odrzucenia przez moderatora. Dla testów dodałem wpis, który jest kopią i nie przeszedł moderacji. Sorki chciałem sprawdzić czy tak naprawdę moderator czyta teksty.

Jestem ciekawy co będzie się działo w niedalekiej przyszłości z Twoim katalogiem :)

nie działa formularz kontaktowy.

Swift_TransportException [ 0 ]: Expected response code 250 but got code "550", with message "550 Niepoprawny FROM adres "

MODPATH/email/vendor/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/AbstractSmtpTransport.php [ 386 ]

381             $this->_eventDispatcher->dispatchEvent($evt, 'responseReceived');
382         }
383 
384         if (!$valid) {
385             $this->_throwException(
386                 new Swift_TransportException(
387                     'Expected response code ' . implode('/', $wanted) . ' but got code ' .
388                     '"' . $code . '", with message "' . $response . '"',
389                     $code)
390                 );
391         }

pozdrawiam

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności