Skocz do zawartości

Witam

itrog

Rekomendowane odpowiedzi

Trafilem tu przez Google. Pozycjonuje od 2 miesiecy strone na hasla: glukometry, cukrzyca, zdrowie, ciąża. Na zdrowie i ciaza (na ciążę mnie nie ma w googlach?) bedzie ciezko bo to strasznie konkurencyjne slowa. Dodalem sie do prawie 500 katalogow tworzac podkategorie odpowiadajace slowom kluczowym. Dalem revisit after 7 days i co tydziem jestem wyzej. Obecnie glukometry - 2, cukrzyca - 10, zdrowie - 67, ciąża - jakos mnie nie ma. PR=1 i czekam na wzrost. Chetnie poznam wasze uwagi dotyczace spozycjonowania https://glukometry.com ... chyba troche kwadratowo to zrobilem, bo dodalem na stronie glownej tekst o cukrzycy, ktory namietnie redagowalem.

Teraz bede przebudowywal i pozycjonowal strone https://polskiekarty.com.pl glownie na haslo karty plastikowe. Mam pytanie: Czy strona karty.cart.pl nie lamie jakos regulaminu (jest nr 1 google) tekst jest w tabelce ale umieszczony poza ekranem... czy mozna ich za to zbanowac? "Spryciaze" dali noindex, zeby nie bylo ich w "kopia" ale i tak widac w zrodle co porobili?

Pozdrawiam

Itrog

Pozycjonowanie - prawie jak Ogame - Ret. Itrog[Assassin] - Uni17 - Top20

Starcraft - RassenSchlacht/RaceWar - Protoss User

Nieruchomości

Magazyny Warszawa

Konfekcjonowanie

jak teraz na to patrze to wydaje mi sie, ze mozesz miec racje... ale moze znajdzie sie laskawca, ktory poswieci troche czasu na sprawdzenie tego o czym pisalem i odpisze :)

Itrog

Pozycjonowanie - prawie jak Ogame - Ret. Itrog[Assassin] - Uni17 - Top20

Starcraft - RassenSchlacht/RaceWar - Protoss User

Nieruchomości

Magazyny Warszawa

Konfekcjonowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności