Skocz do zawartości

Jakiego Serwisu Z Artykułami Wam Brakuje ?

Czesio89ns

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę podać propozycję-tematykę troszkę lepszego precelka do jakiego chętnie byście dodali wpisy :)

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

• 4 tygodnie później...

Ja polecam branżę ślubną ;) Wdzięczny temat, duże zainteresowanie, ładne zdjęcia. Można zrobić z tego niezły portal. Jedna z wad: spora konkurencja.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Tematyka:

Biznes
Elektronika
Finanse
Firmy
Rozrywka
Internet
Komputery
Moda
Motoryzacja
Nauka
Pozostałe
Sklepy
Sport
Sztuka
Turystyka
Usługi
Zdrowie

Na pewno na każdą z w/w kategorii tematycznych precla znajdą się chętni.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie rozumiem co masz na myśli :hmmm:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Chodzi mi o to że na wszystkie kategorie które Pan napisał będzie zapotrzebowanie na precle po 1000-max 1500 znaków.

A nie o takie serwisy mi chodzi tylko bardziej o mini portale z długimi ciekawymi artykułami.

Z tego co się zorientowałem to właśnie tak jak wyżej napisał:

ShRon

jest zapotrzebowanie na takie mini ślubne portale :)

I zastanawiam się na co jeszcze.

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

Możesz zainteresować się branżą sprzątanie, pranie dywanów, mycie elewacji itp. Firm i stron jest od groma a jest właściwie tylko jeden w miarę porządny portal branżowy. Właściciele małych, szczególnie początkujących firm mogą być zainteresowani zamieszczaniem artykułów. Naturalnie dużo zależy od tego jak się przyłożysz do administrowania, ile ten precel będzie stał, kiedy wywalisz linki z artykułów i wstawisz swoje itd.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności