Skocz do zawartości

Pressel Page

Marcin2014

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem posiadaczem bloga i domeny z PR 2 pozycjonowanej na słowa kluczowe związane z fotografią oraz domeny i bloga z PR 4 pozycjonowanej na słowa kluczowe związane z turystyką. Ze względów na brak czasu i "weny Twórczej" chciałem przerobić te strony na Pressel Page o takiej też tematyce. W związku z tym mam pytania :

1.Czy powinienem zmieniać opis w katalogach stron?

2.Czy jest sens zakładanie kolejnych precli?

3.Czy PageRank ma jeszcze jakieś znaczenie?

4.Mam możliwość kupienia domeny (co.uk) z PR7 czy warto ja przerobić na PP czy przypadkiem google nie zacznie liczyć statystyk od nowa po zakupie?

Z góry dziękuję za odpowiedzi

Pozdrawiam

Marcin

Odpowiedzi na twoje pytania nie są jednoznaczne, bo zależy to od szerszego kontekstu wykorzystania:

TAK/NIE

TAK/NIE

TAK/NIE

@nie zacznie liczyć statystyk od nowa po zakupie?

Statystyk CZEGO ?

Z góry dziękuję za odpowiedzi
Proszę

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

PR ma znaczenie, ale nie można liczyć, że sam spowoduje cuda.

A domena z PR=7 z pewnością jest kusząca. Jeśli po zakupie zacznie tracić linki i ruch Google może obniżyć jej PR, ale ja bym przynajmniej spórbowała... choć pewnie lepiej, żeby wypowiedzieli się bardziej doświadczeni w pozycjonowaniu koledzy.

.

1.Czy powinienem zmieniać opis w katalogach stron?

2.Czy jest sens zakładanie kolejnych precli?

3.Czy PageRank ma jeszcze jakieś znaczenie?

4.Mam możliwość kupienia domeny (co.uk) z PR7 czy warto ja przerobić na PP czy przypadkiem google nie zacznie liczyć statystyk od nowa po zakupie?

.

1. nie

2. tak

3. nie

4. nie kupuj

Marketing internetowy dla firm

Zobacz co będzie jak wpisze w Google info:nazwadomeny albo w kopii Google.

Są również narzędzia do tego, ale nie zawsze działają

https://www.mypagerank.pl/narzedzia,fake_pagerank

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności