Skocz do zawartości

Hosting - Zagraniczny, Sprawny I Pewny, Anonimowy?

Ninjadance

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przeszukałem całe forum, aż w końcu postanowiłem się zarejestrować i zadać pytanie osobom które siedzą w tym już kilka dobrych lat.

Poszukuję hostingu pod WordPress, bardziej skupiłbym się na jakości działania. Zależy mi na tym aby nie było wielu przerw w dostępie ( aktualnie strona jest przechowywana na mintshost.pl - jednak nie spełnia on moich oczekiwań, działa niby płynnie lecz co jakiś czas ( w miarę często) po prostu nie mogę połączyć się z bazą danych ( w różnych godzinach ) - czyli po prostu nie wyrabia.

Zależy mi bardziej na zagranicznym, hostingu, cena w miarę rozsądna - nie gra za bardzo roli bo na jakości nie można oszczędzać.
Ma być on w miare sprawny i pewny, czyli sprawdzony i miło by było gdyby można było na nim umieszczać linki do plików.

Ja polecam firmę TSOhost (uk).

Ceny nie są straszne, firma bardzo profesjonalna. Korzystam i jestem bardzo zadowolony.

Aktualnie jest promocja 10% zniżki na hosting podając kod

tso.host10discount 

Link do strony : tsohost.com (ref) lub czysty link tsohost.com

Bez problemu można skorzystać z opcji przejścia na większy pakiet.

Ceny zaczynają się już od £1,25 za miesiąc.

syg.png BWSHOT.STUDIO / DESIGN / PHOTOGRAPHY / CLOUDHOSTING | WWW.BWSHOT.CO.UK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności