Skocz do zawartości

Czy To Trudna Fraza I Jak Pozycjonowac

toldo

Rekomendowane odpowiedzi

Blake - powinieneś być bardzo bogatym człowiekiem. "opony"- około 30k miesięcznie

Opony, to nie ta liga.

On robii PP z suplementami. Czas dobrej kasy na PP już minął. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Hmmm ... powazne kontrakty to zabezpieczenia - ile jesteś w stanie włozyć w zabezpieczenie ?

A co ja mam zabezpieczać? Mam sobie pas cnoty założyć? Jeżeli piszesz, że "opony" to fraza za 30k to przyprowadź klienta, który płaci 30k i go robię (płaci za pierwszy miesiąc z góry) a jeżeli nie uda mi się go zrobić to mu 30k zwracam. Co mam jeszcze włożyć? Gumkę mam sobie ubrać jak go będę robił żeby się czuć bezpiecznie? Po to przy takich frazach bierze się kaucję, wadium czy jak to sobie nazwiesz żeby się później nie okazało, że klient to "krzak róży pospolitej" i nie ma grosza przy doopie, no ale co Ty możesz o tym wiedzieć, jeżeli o "oponach" słyszałeś tylko z opowiastek.

time4seo

Jeżeli ktoś kupuje 2k multi to raczej nie sprzedam mu za cenę detaliczną....

używaj Blake gugla

używaj unnamed MÓZGU

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jeżeli chodzi o proces pozycjonowania to trwa on około godziny

Nie myl napierd**** linkami z automatu gdzie popadnie z pozycjonowaniem :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie myl napierd**** linkami z automatu gdzie popadnie z pozycjonowaniem :D

Nie mylę. I zapomniałem też o Tobie Beerbuś, że w każdym temacie musisz się wypowiedzieć :D Więc wytłumaczę Ci co to jest: pozycjonowanie, SEO i marketing Internetowy.

Pozycjonowanie, jest:

napierd**** linkami z automatu

SEO: Optymalizacją witryny pod wyszukiwarki. Niektórzy myślą, że jest to upychanie słów kluczowych gdzie się da, inni myślą, że jest to upychanie słów kluczowych w h1, h2, title.... linkowanie wewnętrzne, sranie w banie itd.

Marketing Internetowy, budowanie marki: Nie ma nic wspólnego z SEO i pozycjonowaniem, jest przeważnie marketingiem takim samym ja reklama w TV czy radio. Chodzi tylko i wyłącznie o rozpoznawalność marki a że w jakimś stopniu (niewielkim) może się to przełożyć też na pozycjonowanie to jest to jakby "skutkiem ubocznym" tego właśnie działania.

Więc nie pierd**** mi tutaj, że pozycjonowanie jest czymś innym niż napierd***** linkami, bo jeżeli tak twierdzisz to mylisz pojęcia, które nie mają ze sobą za wiele wspólnego. A dlaczego pozycjonowanie = napier*** linkami? Ano dlatego, że w dalszym ciągu około 90% czynnikiem wpływającym na pozycję w jedynej słusznej wyszukiwarce są właśnie linki, więc bez napier**** linkami nie osiągniesz ŻADNYCH efektów w pozycjonowaniu (chyba, że we frazach bez konkurencji, ale chyba w takich nie gustujesz jak SS?).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

to nie ta liga.

No tak, kawy nie opłaca się robić. Lepiej wyruchać parę sieci afillacyjnych ;)

Blejkuś , bez urazy ale Twoich bajek z mchu i paproci o "godzinnym pozycjonowaniu" to nawet pelikany nie łykają ;) . Złoto przeciwko orzechom, że nie zmieścisz się nawet w 24 godzinach z pobieżną analizą średniej wielkości witryny ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W jakim celu analiza? Przecież pozycjonowanie to linki. Automaty mielące non-stop, to jest pozycjonowanie. Liczy się ilość nie jakość. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

I tak z lumpeksów przeszliście do opon. Aż miło poczytać jak się napinacie, sorry, wymieniacie poglądy. Jest to tak swojskie i zabawne, że tolerancja modom skoczyła chyba x3.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

w 24 godzinach z pobieżną analizą średniej wielkości witryny

W jakim celu analiza? Przecież pozycjonowanie to linki

O tym właśnie pisałem, ale nie do wszystkich dotarło. A sprawdzenie czy nie ma w meta noindex, zerknięcie na robots o ile w ogóle jest, czy nie ma bana, ewentualnie filtra i czy ma historię czy nie to nie więcej jak 5 minut. Po drugie pisaliśmy o procesie pozycjonowania strony, który ktoś tam wspomniał, że trwa pół roku. Dlatego piszę - sam proces trwa godzinę a przygotowanie do tego procesu (porządne obrobienie list, wyselekcjonowanie ich i sama praca na bazach) to całkiem inna bajka, bo to zajmuje najwięcej czasu, ale jak już się załaduje automat to można seryjnie lecieć dziesiątki procesów pozycjonowania ;)

przeszliście do opon

To była raczej mała dygresja, która szybko się urwała.

Czyli chyba szału nie ma?

Szału nie ma ale konkurencja spora jest ;)

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności