Skocz do zawartości

Mieszarka Synonimów Na Stronę Www

Sharki93

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

potrzebuję na swoją stronę internetową mieszarki synonimów

chciałbym na mojej stronie coś takiego:

https://www.seo-copywriter.pl/mieszarka.php

po wklejeniu tekstu z synonimami i kliknięciu wygeneruj, żeby pojawiał się wygenerowany tekst

czy ma ktoś darmowy skrypt na www lub czy jest w stanie ktoś go dla mnie wykonać i ewentualnie w jakich kosztach?

proszę o odpowiedź

Pozdrawiam

W tym dziale znajdziesz "darmowo" kod realizujący mieszarki synonimów.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

no widzę, że coś jest - jednak moja znajomość wprowadzenia w życie takich kodów jest znikoma,

coś tam tylko kojarzę z podstaw html-a

wiem, że proszę o wiele, ale mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak wstawić to na stronę www w html'u?

pasowało by mi po prostu wytłumaczyć krok po kroku jak laikowi

byłbym bardzo wdzięczny

Pozdrawiam

forumtestowe.tk/mieszarka.php

Działa elegancko :)

Oczywiście trochę przerobiłem skrypt, w oryginale nie działa {słowo1|słowo2} ani nie ma formularza z polem do wklejenia tekstu, tak samo wyniki są po prostu w <p>

• 1 miesiąc temu...

Próbował ktoś uruchomic ten skrypt? Nie wiem po co w tekście muszą być dwa nawiasy {{raz|dwa|trzy}} ale z tym sobie spokojnie poradziłem. Chciałbym jednak dodać jeszcze jedną ważną możliwość, mianowicie mieszanie kolejności słów w nawiasach. Wie ktoś jak w powyższym skrypcie to rozwiązać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności