Skocz do zawartości

Nowość W Internecie A Pozycja W Google

Zielonygientek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem zielony w temacie pozycjonowania , a mam pewien pomysł na stronę internetową ( filmy online ), jednak z uwagi na fakt iż bez dobrej pozycji w google mój pomysł nie wypali , mam pewne pytanie :

Przypuśćmy taką sytuację :

-dziś wchodzi do kin film pt: " CZARNY MURZYN " .

-jutro mam ten film juz na swoim serwerze

I teraz pytanie :

Czy jeżeli potencjalny uzytkownik internetu wpisze jutro : Czarny murzyn Online , to czy moja strona wyświetli się na pierwszej stronie google ? ( chodzi mi o sytuację w której jestem pewien iż żadna inna strona nie będzie miała tego filmu w swojej ofercie ) ?

Jeżeli nie , w co bym musiał zainwestować aby tak się stało ? Reklame ? Pozycjonowanie ? I czy byłby to duży koszt ?

Pozdrawiam

Przypuśćmy taką sytuację :

-jutro mam ten film juz na swoim serwerze

w co bym musiał zainwestować aby tak się stało ?

W dobrego adwokata.

I czy byłby to duży koszt ?

Jak ma być dobry to pewnie tak

a mam pewien pomysł na stronę internetową

Że też nikt na to wcześniej nie wpadł.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Czy jeżeli potencjalny uzytkownik internetu wpisze jutro : Czarny murzyn Online , to czy moja strona wyświetli się na pierwszej stronie google ? ( chodzi mi o sytuację w której jestem pewien iż żadna inna strona nie będzie miała tego filmu w swojej ofercie ) ?

a to tylko spiracone filmy dostępne są w sieci? Oficjalnych zapowiedzi, trailerów, wywiadów przed premierowych, recenzji krytyków (którzy widzą film wcześniej niż jego premiera), notatek prasowych, oficjalnych stron filmu itp to nie ma?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Komercyjny AdWords. :)

Już ja widzę jak piratów AdWords reklamuje ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

@up zgadzam się, że może być ciężko, chociaż różnie to bywa z adwords. Ale reklamy na fejsie chyba nie mają takich ograniczeń?

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności