Skocz do zawartości

[Sprzedam] Fani Facebook (Duże Ilości)

meffiek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wykonam pozyskiwanie fanów na facebooku, są to Realni użytkownicy - nie są to BOTY jak na aukcjach allegro i w innego tego typu systemach pozyskiwania fanów. Jest to moje zaplecze, stworzone przez szereg dłuższej pracy nad pozyskiwaniem fanów dla fanpagów na facebooku - pozyskiwałem już fanów na dość duże eventy czy dla dość sporych firm oraz ich akcji promocyjnych.

Jestem w stanie wykonać dziennie nawet pozyskanie: + 30 tyś fanów (w trybie Priorytetowym) w trybie normalnym ok 15/25 tyś. bez żadnego problemu.

Mogę także pozyskiwać np. ustaloną ilość dziennie np 1000 czy 10 tysięcy fanów dziennie (max 30 tyś dziennie na 1 fanpage)
Maksymalnie mogę stworzyć w ciągu miesiąca fanpage od 0 do 700 tyś fanów - bez żadnego problemu.

Użytkownicy są realnymi użytkownikami facebooka, aktywnymi w komentarzach oraz nawet korzystającymi z dancyh fanpagów do których są pozyskiwani. Są to w pełni POLSCY FANI.

Sposoby rozliczenia preferuje różne, możemy się rozliczać np. za 1000 pozyskanych fanów a możemy np. codziennie faktury za 5 tyś (jak kto woli - dostosuje się do każdej opcji) Przy większych zleceniach preferuje także rozłożenie płatności na kilka PAKIETÓW byście mieli pod kontrolą ile fanów pozyskujemy - opcja wygodna i bezpieczna dla was :)

Możliwość wystawiania faktur VAT bez problemu - płatności przelewami lub prosto przez system BlueCash prosto z faktury płatność.
Możliwosć stałej współpracy.

Ceny od 65/70 zł za 1000 lajków (Możliwość negocjacji cen przy większych pakietach)

Zapraszam na PW lub Maila: meffiek@g.pl

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności