Skocz do zawartości

Nowy Darmowy Katalog Pr2 Od 2007 Roku, Mocne Bl, Moderowany

nvu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dotyczące dodawania: nie przyjmujemy do katalogu zapleczówek, storna z kilkoma artami unikalną skórką nie jest stroną wartościowa. Chcę aby ten katalog został w 100 % unikalny z dobrymi stronami, aby szybko się wpisy indeksowały. Wymagam tylko treściwej strony i unikalnego opisu w zamian kataloguje i linkuje cały czas katalog :)

Nie idę na ilość ale jakość :) mam jeszcze jedną ładną domenę na katalog, jak ten już trochę podrośnie 500+ wpisów to pójdzie drugi na tamtej domenie :)) pow 500 wpisów planuje już wpis za drobną opłatą np 1,23 zł bo dużo osób spamuje nie czytając w ogóle tego o czym piszę.

Obecnie został jeszcze tylko jeden kod : PIO5

Zaskoczony jestem szybkością indeksacji wpisów (to mój pierwszy katalog) ale wrzucałem wpisy na innych i jeszcze takiego czasu nigdy nie miałem. Myślę, czy to jest spowodowane małą ilością wpisów obecnie ? czy brakiem Swli, scrapeboxa tylko dobre linki ?

Wszystkie wpisy wczoraj dodane, są już w indeksie. Ogółem na 69 wpisów wszystkie są zaindeksowane.

Wczoraj dodany wpis: https://netkolektyw.pl/dom/insbud,waw,pl,gres,warszawa,hurtownia,sanitarna,s,183/ dzisiaj już google go widzi, cała piątka najnowszych wczoraj dodana już jest. Ciekawe na jak długo, oby tak zostało :))

Jeszcze trzy kody

PIO1
PIO2
PIO3

Do katalogu dodane zostały płatności premium wpis premium za 1,23 zł z VAT oraz wpis złoty za 2,46 zł z VAT. Myślę, że to bardzo niska cena za tyle wyróżnień. Wpisy nadal indeksują się błyskawicznie a katalog jest nieustannie linkowany.

Stwierdzam że katalog jest naprawdę okey, duży plus dla administratorów. Nawet przy wpisie darmowym już na następny dzień wpis był indeksowany w Google. Warto dbać o takie katalogi tworząc unikalne teksty opisów stron. Myślę że nawet wpisy premium są bardzo opłacalne - jeśli mamy przeznaczony jakiś budżet na tego typu promocję.

Dzięki, ogółem chcę iść na jakość a nie ilość i docelowo planuje około 5 katalogów. Niedługo chcę dodać jeszcze jeden katalog i zrobić wpis za 1,23 zł do dwóch katalogów co uważam za atrakcyjną cenę. Netkolektyw obecnie dodany do topowych katalogów jak i tych mniej min jest juz w kataloog.info katalogseo24 itp :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności