Skocz do zawartości

adrkwi

Rekomendowane odpowiedzi

poszukuję sprawdzonego programu do katalogowania i dodawania artykułów na preclach.

Polecam Ci Seobohatera. Możesz też nim dodawać do własnej listy.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Katalogi stron... temat rzeka kiedyś wydaje mi się że miały trochę większą moc teraz pojawiło się ich po prostu zbyt dużo. Ja ogólnie staram się wybierać te z największą historią na rynku takie katalogi stron jak onet, interia, katalog gazeta według mnie są godnymi polecenia ogólnie fajnie jak tego typu katalogi mają PR powyżej 5, 6... Jest to żmudna praca ale warto poświęcić na nią trochę czasu, dbając przy tym aby opis w każdym katalogu był w miarę unikalny. Dodawanie do katalogów strona według mnie jest jednym z podstawowych czynności jeśli mówimy o pozycjonowaniu problem w tym aby znaleźć te najbardziej "prestiżowe" katalogi.

Skup się na dobrych katalogach i preclach

Gdzie szukać tych "dobrych precli", skoro te, które są często dodatkiem do programów (np. SeoLight) są krytykowane jako śmieci?

Najlepiej poszukać po tematach na forum, jest mnóstwo prywatnych grup precli, nawet jeśli nie mają PR, a są dobrze utrzymane to na pewno pomogą. Zawsze możesz stworzyć własną grupę, ale tutaj są spore koszty utrzymania i nie zawsze warto inwestować. Wszystkie te listy z automatów to albo śmieci, albo dobre katalogi i precle, które niestety nie przyjmują marnych opisów z automatu i wpis zostanie wykasowany. Tak czy inaczej taka lista na wiele się nie zda jeśli chcesz promować swoją witrynę i nie narazić się na filtr. Jak potrzebujesz dobrych zaplecz to pisz na priv, a podeślę jakąś listę.

Tworzenie profesjonalnych zaplecz, Presell Pages, multikody, katalogowanie, kampanie mailingowe i wiele więcej. Oferty na stronie https://one-solution.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności