Skocz do zawartości

Szybkość Wypozycjonowania

Yannkes

Rekomendowane odpowiedzi

Mistrzostw Polski w Pozycjonowaniu

Ty tak na serio? Z tego co pamiętam o mało co ich ostatnio psychiarta nie wygrał :D Może w kolejnych ślusarz powalczy... kto wie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@"it_management" - chodzi o to że z osobami o całkowitym braku zaufania nie robię żadnych umów, a Ty do nich należysz jak już będzie Cie stać na własną stronę internetową własne biuro wówczas osobiście przyjadę do niego podpisać umowę notarialną i wpłacimy oboje wadium na konto i wówczas pobawimy się

Marketing internetowy dla firm

Metry kwadratowe biura nie biorą udziału w pozycjonowaniu .

A czym mierzysz zaufanie ? Ilością metrów biura ?

Na dniach opublikuje kolejny test, który pokaże jak słaby jest e-weblink . Boli prawda ? Tym razem będzie to test dopalania wpisów.

Tak jeszcze odnośnie umiejętności pozycjonerskich :

https://www.apartamenty-w-szczawnicy.com

Tak wygląda Twoje seo :

xann.jpg

Szczytem jest 6 miejce na frazę : apartamenty w szczawnicy

Chyba posiadanie biura za bardzo Ci nie pomogło.

Kolejny sukces : ....

Proponuje zacząć od tematów : Jak rozpoznać filtra ?

Bo to żenujące wyciągać za fitrowane satelity

ps. może byś tak zaczął od siebie zrobił audyt swojej domeny to raczej nie satelita ? https://web.archive.org/web/20090505050242/https://www.it-management.me/ ???

...

Na dniach opublikuje kolejny test, ....

Zanim to zrobisz zeby było mniej śmiechu naucz się robić testy tutam masz wzór jak się robi test test e-weblink.com

Marketing internetowy dla firm

Tylko dlaczego w napieprzanie linkami mieszacie SEO ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak że jestem smukły i zgrabny to gładko wchodzę w ścianki gipsowe :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności