Skocz do zawartości

Szybkość Wypozycjonowania

Yannkes

Rekomendowane odpowiedzi

Jak że jestem smukły i zgrabny...

Czy ja wiem? Tak dla przypomnienia https://www.forum.optymalizacja.com/topic/192487-szacun-dla-dominika/

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ja wiem? Tak dla przypomnienia https://www.forum.opt...n-dla-dominika/

Ciekawe czy ktoś kupi to zdjęcie. Nawet nie wiem jak to nazwać.

Beer zmienił tematykę. Od kulinarnej do...

no właśnie, jakiej?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ciekawe czy ktoś kupi to zdjęcie.

Z dedykacją na wyłączność for siur :D

pozycjonowanie, fotografia, kulinaria, procesy ........doniczki ??

spinning, strzelanka IPSC, lampy tiffaniego, dobra kuchnia, dobre trunki ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie no wierzyć mi się nie chce... To że byle "domorosły" spec, który całą swoją wiedzę opiera na tym co tutaj wyczyta to się nie dziwię, ale Xann, który wie gdzie i jak uderzyć :hmmm: (chyba tylko wg siebie) wypisuje takie bajki:

eee tam. domorosły spec też może mieć"jakieś osiagnięcia" :D

Frazy money keyword, wszystkie w propozycjach AdWords, Obserwowane 150 fraz .

d279b33f310baec7med.jpg

101b468cbf112920med.jpg

b6f058d6d012b450med.jpg

ps. Bardzo dużo można się nauczyć na forum - wystarczy umieć czytać i nie brać wszystkich osób na serio ;)

Frazy money keyword

Obserwowane 150 fraz

No, to przynajmniej tyle, że coś obserwujesz :D Bo chyba nie doszedłeś jeszcze do tego, że na takich frazach zarabia tylko top2, więc skuteczność 0,15%

Bardzo dużo można się nauczyć na forum

Naucz się latania samolotem na forum i daj znać za jakiś czas jak postępy.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No, to przynajmniej tyle, że coś obserwujesz :D Bo chyba nie doszedłeś jeszcze do tego, że na takich frazach zarabia tylko top2, więc skuteczność 0,15%

eee tam . jest jeszcze coś takiego jak Semrush i publikacja artykułów sponsorowanych . Jak Cie nie ma w semrush to tak jakby Cie w google nie było :D. Ale na wszelki wypadek posiedzę jeszcze ze 2 godzinki żeby więcej tych top 2 było ( bo u mnie już jedno jest a u Ciebie ? ;) ). Przyznaj się ile zarabiasz na publikacji artykułów sponsorowanych na swoim blogu ...

Naucz się latania samolotem na forum

czyżby to była ironia? Porównujesz pilotowanie samolotu do pozycjonowania ( gdzie ponad połowa "pozycjonerów" to gimbaza i ślusarz :D )? . Ahh nie - piszesz o lataniu . To już umiem

Szlaf- musiałem sprawdzić w SJP - przyznam się że już trochę umiem :D

Ja studiuję na forach ogrodnictwo. :)

I też pewnie jeszcze nic nie "zasadziłeś" :D Za to w teorii jesteś mistrz.

Ale ogólnie temat wątku zboczył z torów, jakieś zakłady miały być, pojedynki i co? Stanęło na tym, że trzeba chyba hangar wynająć żeby zacząć pozycjonować... eh, co za czasy.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

I też pewnie jeszcze nic nie "zasadziłeś" Za to w teorii jesteś mistrz.

Zasadziłem już pół lasu, o owocowych nie wspomnę. Zaszczepiłem nawet gruszki na jabłoni. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Chyba tylko ja mam takiego "pecha" i nie jestem egocentrykiem.

Jedna z pozycjonowanych fraz jest dość "prominentna". Na tyle, że inne firmy także kładą nacisk na pozycjonowanie. Z moich analiz wynika, że systematycznie przynajmniej część z nich oprócz działań swoich z góry zaplanowanych także analizuje działania konkurencji i odpowiednio i szybko reaguje.

Z tego względu trudno jest (przynajmniej mi) określić ile czasu zajmuje zajęcie konkretnej pozycji.

W każdej dziedzinie firmy i ludzie szanują konkurencję i tak jak w sporcie można przewidzieć jak szybko powinienem dobiec do celu ale jeśli jest wyrównana konkurencja to nie można przewidzieć które miejsce zajmie.

Pompy głębinowe do pobierania wody ze studni zasilania hydroforów i systemów automatycznego.

Wiercenie studni , budowa instalacji hydroforowy i systemów automatycznego nawadniania.

i tak jak w sporcie można przewidzieć jak szybko powinienem dobiec do celu

Wyobraź sobie dyscyplinę sportową ... Bieg z przeszkodami , z przeszkodami które mogą być różne i dowiadujesz się o nich w trakcie biegu .

Jak sobie to wyobrazisz będzie Ci łatwiej ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Z moich analiz wynika, że systematycznie przynajmniej część z nich oprócz działań swoich z góry zaplanowanych także analizuje działania konkurencji i odpowiednio i szybko reaguje

Łoł - jak to zabrzmiało. A ja jestem na 95% pewien że po prostu robią swoje i nie patrzą sie za siebie - bo po co :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności