Skocz do zawartości

Szybkość Wypozycjonowania

Yannkes

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt rozsądnie myślący i ogarniający temat nie da Ci dokładnego określenia czasowego osiągnięcia założonych pozycji , a już na pewno nie da gwarancji na ich utrzymanie w dłuższym przedziale czasowym

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Beer - kolega chce zarabiać na swoich stronach zapewne coś sprzedając i chciał wspomóc się pozycjonowaniem myśląc że na tym zarobi. Niestety topy są obstawione przez freelancerów i agencje więc pozostaje mu bawić się samemu lub grzać końcowe pozycje czekając na ochłapy. Takie życie.

Beer - kolega chce zarabiać na swoich stronach zapewne coś sprzedając i chciał wspomóc się pozycjonowaniem myśląc że na tym zarobi. Niestety topy są obstawione przez freelancerów i agencje więc pozostaje mu bawić się samemu lub grzać końcowe pozycje czekając na ochłapy. Takie życie.

Oczywiście przynajmniej częściowo masz rację.

Strona jest pozycjonowana na kilka fraz komercyjny.

1) Na tą frazę (ogólnopolską) którą obecnie kładę nacisk znajduje się na 6 pozycji :

pozycjajp_enpxssq.jpg

2) Na daną frazę jest stale 8 reklam adwords ( 3 góra + 5 prawa strona ) oraz produkty sponsorowane z kilku sklepów ;

3) Wartość frazy według adwords to 0,20 dolara ( nie sprawdzałem ) ;

4) Do pozycjonowania nie używałem żadnych wpisów płatnych ;

5) Nie wykorzystuje żadnych automatów ( darmowych mieszarek także ) :okularnik: ;

Nie rozumiem tylko dlaczego i na jakiej podstawie uważasz się za lepszego i w czym skoro żadna domena znajdująca się przed moją nie jest młodsza od mojej ?

Pompy głębinowe do pobierania wody ze studni zasilania hydroforów i systemów automatycznego.

Wiercenie studni , budowa instalacji hydroforowy i systemów automatycznego nawadniania.

wiek domeny nie ma praktycznie żadnego znaczenia,

Byłem święcie przekonany, że jest jednym z głównych wyznaczników ile czasu mamy na wypozycjonowanie strony ale ...... aby wyprowadzić mnie z błędu pewnie znajdzie się "guru", który w ciągu jednego dnia zarejestruje domenę i osiągnie top10 na frazę "tanie komórki" .

Pompy głębinowe do pobierania wody ze studni zasilania hydroforów i systemów automatycznego.

Wiercenie studni , budowa instalacji hydroforowy i systemów automatycznego nawadniania.

@Arkaszka - problem Grzegorza tkwi w tym że nie ogarnął forum i nie potrafi pisać/czytać

1) Na tą frazę (ogólnopolską) którą obecnie kładę nacisk znajduje się na 6 pozycji :

.

.

.

A co jest na screenie ?

3) Wartość frazy według adwords to 0,20 dolara ( nie sprawdzałem ) ;

to skąd ta "wycena" skoro nie sprawdzał ?

Nie rozumiem tylko dlaczego i na jakiej podstawie uważasz się za lepszego i w czym skoro żadna domena znajdująca się przed moją nie jest młodsza od mojej ?

To było chyba do Beera - należało mu się ;). Jeśli do mnie to o co Ci chodzi ?

Na screenie są dane dla pierwszych dziesięciu domen na tą frazę z SEOquake ;

Wyceny CPC podaje przybliżone np. https://suite.searchmetrics.com , akurat ta fraza waha się między 20 a 32 centy. Mam niską samoocenę więc podaję wartość minimalną.

Pozycję także podałem niższą ( dane według narzędzia google ), szukajka gugla oraz seosepr dla google.pl pokazuje wyżej.

Wolę sprawdzając być miło zaskoczony niż mocno rozczarowany. :pisze: .

który w ciągu jednego dnia zarejestruje domenę i osiągnie top10 na frazę "tanie komórki" .

Pytanie tylko po co ? Fachowcy od tematu tego wątku nie bawią się z dziećmi w piaskownicy i nie lepią babeczek z piasku (takich śmiesznych frazek).

Poza tym po co utrudniać sobie życie i rejestrować domeny ? - mogą to zrobić w jeden dzień bez takich niepotrzebnych zabiegów.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Miałem nadzieję, że wszyscy zrozumieją kontekst czyli, że pozycjonowanie zajmuje czas.

Widzę jednak, że część osób posiada naprawdę sporą wiedzę i jeszcze większe możliwości i są w ciągu jednego dnia mogą wypozycjonować każdą witrynę na dowolną frazę.

Ja jestem jedynie amatorem i nie radzę sobie z takimi zadaniami.

Frazy do 1 mln wyszukiwań {fraza +miasto} to efekty już po miesiącu, a solidne efekty to myślę, że gdzieś 3 miesiące.

logos2.png

Nasza firma specjalizuje się w przewozach busami, w szereg naszych usług wchodzą: busy do Holandii, busy do Niemiec, busy do Belgii.
Oferujemy busy z Polski jak i powroty z Holandii i Niemiec do Polski. Najczęściej wybieranymi przewozami są busy olsztyn holandia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności