Skocz do zawartości

Szybkość Wypozycjonowania

Yannkes

Rekomendowane odpowiedzi

a solidne efekty to myślę, że gdzieś 3 miesiące.

Aż sobie ustawiłem aby sprawdzić tomiline na frazę "busy do Holandii" za 3 miesiące czy jest w TOP1-3 :faja: .

Pompy głębinowe do pobierania wody ze studni zasilania hydroforów i systemów automatycznego.

Wiercenie studni , budowa instalacji hydroforowy i systemów automatycznego nawadniania.

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"busy do Holandii" za 3 miesiące czy jest w TOP1-3 :faja:

i to stabilnie na kolejne lata...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Witam,

Jestem pod wielkim wrażenie skuteczności jednego kolegi z forum, który podjął rękawicę i bardzo szybko wypozycjonował "tanie komórki".

Ze swojej strony chciałbym ze wszech miar pogratulować skuteczności :piwo: .

Pompy głębinowe do pobierania wody ze studni zasilania hydroforów i systemów automatycznego.

Wiercenie studni , budowa instalacji hydroforowy i systemów automatycznego nawadniania.

Witam,

Jestem pod wielkim wrażenie skuteczności jednego kolegi z forum, który podjął rękawicę i bardzo szybko wypozycjonował "tanie komórki".

Ze swojej strony chciałbym ze wszech miar pogratulować skuteczności :piwo: .

Dziękuję. :)

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

chciałbym ze wszech miar pogratulować skuteczności :piwo:

Również dziękuję :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Witam

Mam pytanie, od razu zaznaczę, że nie znam się zbytnio...

Dla witryny (...)

Mogłoby się zdawać, że odkryłeś sposób jak wstawić link na forum spamerów. Tak swoją drogą, nie ma ograniczenia w tym względzie dla nowych użytkowników?

e: ograniczyłem cytat.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

chyba Arkaszka zgadłem ? :)

Nie mam ostatnio czasu na głupoty... Zacząłem ostatnio zastanawiać się dlaczego ostatnio coraz trudniej wchodzą mi frazy a te które były w topach trochę pospadały. Przyjrzałem się swojemu zapleczu i jest rzeź niewiniątek. Nie mówię nawet o tym że admini wykosili część darmówek, czy np wordpressy.pl przestały działać, ale w niektórych wypadkach wycięło mi 95% BL, zniknęły całe grupy katalogów, nie mówiąc o publicznych preclach, czy księgach gości które padają jak muchy, na sporej części blogów gdzie można było zdobyć fajne linki, albo je zlikwidowano, albo jest NF, w końcu DT działa :). Właściwie z miejscówek na podlinkowanie zaplecza zostały głownie fora, ale te są w większości rozjeżdżone przez automaty, że raczej "mocy" w nich nie ma.

@up, zgadzam się z Tobą. Kilka dni temu robiłem przegląd zaplecza i nie wygląda to najlepiej. Co ciekawe dość dobrze trzymają się stare miejscówki, te sprzed paru lat. Trzeba pomyśleć jak temu zaradzić bo za kolejnych parę lat może być problem.

Ale słyszałem, że szykują się na PiO kolejne szkolenia. Wyda się trochę $ i będzie po kłopocie :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 3 miesiące temu...

frazy "fotograf poznań", "fotografia produktowa poznań" nie powinny zająć dłużej czasu niż 1-2 miesiące dla nowej strony. Jeżeli strona jest starsza (i ma już wysokie pozycje w wynikach wyszukiwania) kilka-kilkanaście dni. Oczywiście wszystko zależy od tego w jaki sposób hasła będą pozycjonowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności