Skocz do zawartości

Szybkość Wypozycjonowania

Yannkes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Za to w korelacji z jakością już ma znaczenie. W fotografii jest o tyle fajnie, że najlepszych klientów można zdobyć z innych źródeł niż guglarka. :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Chodzi mi frazy "fotograf poznań, "fotografia produktowa", "fotografia produktowa poznań"

Dla tych fraz nawet jak będziesz top1 to i tak CTR będzie max 20 % . Strona musi być zoptymalizowana "pod obrazki" .

Twierdzisz Beeer , że te same linki rozłożone np w czasie (rok ) vs linki zbudowane w 1 dzień dają inny efekt ?

Twierdze, że nie te same linki ... I tyle

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@it_management - ja nie jestem ekspertem, raczej czytam i uczę się. Czy Twoje stwierdzenie, że rozłożenie linków w czasie nie ma znaczenia, jest na poważnie? Pytam, bo ja specjalnie u siebie (pozycjonuję tylko swoją stronę) staram się rozkładać zdobywanie linków w czasie, pomimo że zdobycie ich szybciej i zdobycie szybsze wyższych pozycji w google korci...

Tak pozycjonują "pozycjonerzy" z Allegro.

Albo sie uda, albo sie nie uda... Sie Pan nie martwi, bedzie dobrze... ;)

Jeśli się nie uda to winę zwalają na algorytm. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zmiany algorytmu można w miarę łatwo przewidzieć. Googlowcy dają znaki, w którą stronę idą. Wystarczy dostosować swoje działania.

Kasyna inaczej się pozycjonuje niż fotografa Poznań. Dlaczego inaczej, a no dlatego, że jest mocna konkurencja i branża jest dochodowa. Tu są pieniądze na pozycjonowanie, zmianę brandu etc.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności