Skocz do zawartości

Spam, Spam, Spam...

libra

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Działam w branży finansowej

To nie jest branża finansowa, to lichwa ;)

Kredyty bankowe nazywasz lichwą? Następnym razem sprawdź czy masz wiedzę na temat tego co napiszesz. To że sprawdzałem wyniki związane z chwilówkami to czy to znaczy że się tym zajmuję?? Pomyśl następnym razem.

@Szlaf w cywilizowanym kraju to i na 3.5% max się znajdzie ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Następnym razem sprawdź czy masz wiedzę na temat tego co napiszesz

Postaram się sprawdzić ...

https://youtu.be/PayXQXnas1E

Kredyty bankowe nazywasz lichwą?

Działam w branży finansowej więc tylko to mnie interesuje. Widać że google całkowicie sobie z tym nie radzi. Nawet jeśli w końcu pousuwa te linki to za 2-3 tyg pojawią się następne, walka z wiatrakami...

https://www.google.p...dczeĹ szczecin

masakra...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wracając do tematu to najlepsze jest to, że te fora w topach są w pełni zgodne "tematycznie" :) , są oczywiście "w języku polskim" :) no i nie wolno zapomnieć o "wartościowym kontencie" :) postów.

Jak to możliwe, że w rankowaniu całkiem nieistotny jest zbieg kilku tak podstawowych czynników ?? Kto te wajchy tam przestawia ?? Ktoś z SQT tnie kasiorę na doorwayach ??

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Jak to możliwe, że w rankowaniu całkiem nieistotny jest zbieg kilku tak podstawowych czynników ??

Właśnie w rankowaniu jest ten zbieg istotny i wszystko się zgadza ;) . Tematyczność jest ustalana na podstawie nasycenia frazą/frazami "content" nie musi być wartościowy a unikalny (wszyscy tak trąbią) :)

Także zgodnie z poprawionym algorytmem (poprawionym aby internauta dostawał jak najwartościowsze wyniki) w topie lądują strony z wartościowym bełkotem tematycznym (byle długim).

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kredyty bankowe nazywasz lichwą?

A to nie lichwa? No to sorry :)

WIBOR, czyli procent jaki płacą banki pożyczając od siebie kasę to obecnie 2,6%, kredyty konsumpcyjne np wspaniała "miniratka" mają RSO (czyli rzeczywisty koszt pieniądza) na poziomie 30%, czyli bank ma 1000% zysku. W cywilizowanym świecie kredyt o koszcie RSO powyżej 12-15% to lichwa

@up. zależy ile będziesz przeciągał spłatę.

Kilka lat temu miałem konto w pko bp i debet w ciągu 3 miesięcy wzrósł mi z 270 zł do ponad 800 . Jak wszedłem na debet chciałem od razu go spłacić ale w banku ( oddział Opole ul. Damrota ) nikt nie wiedział gdzie się to spłaca ;) bo już poszło do "egzekucji"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności