Skocz do zawartości

Spam, Spam, Spam...

libra

Rekomendowane odpowiedzi

Całe szczęście w Polsce są jeszcze jakieś hamulce prawne, które trzymają to jakiś w ryzach.

Oj , chyba sam w to nie wierzysz :)

Jak najbardziej. Nie mówię tu o kredytach konsumpcyjnych ale o całości. Jak ktoś chce brać kredyt na 30% - jego sprawa. Ja biorę na coś około 8%. W Polsce nie wciska się takich kredytów bez zabezpieczenia i jak do tej pory państwo nie dofinansowuje prywatnych banków jak to ma miejsce w USA czy UK.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Wydajemy pieniądze których nie mamy na rzeczy których nie potrzebujemy aby zaimponować ludziom których nie lubimy"

Kolejna teoria z czapy wzięta. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

"zastaw się a postaw się

Zawsze znajdą się czarne owce ale nie jest to standard. Głównie kredyty i tzw. chwilówki biorą ludzie, którzy nie mają co do gara włożyć.

Ludzie myślący sprawdzają oferty i wybierają atrakcyjne oprocentowanie. Chociaż o takie trudno, ale można trafić lub wynegocjować.

Druga sprawa, ludziska wybierają najgorsze banki np. PKO, BZWBK, aliory itp. itd. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Kolejna teoria z czapy wzięta.

Pozostanę przy swoim ;) - sprawdź sobie jaki % możliwości ajfona wykorzystuje jego przeciętny użyszkodnik (to taki przykład pierwszy z brzegu)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ludzie myślący sprawdzają oferty i wybierają atrakcyjne oprocentowanie.

imo takiego zachowania i wiele innych (począwszy od tego czy w ogóle jest konieczność w danej sytuacji brania kredytu) powinna uczyć szkoła :) pewne zachowania nie są trudniejsze do opanowania niż np. sporządzenie PITu rocznego a wielu ludzi ta podstawowa wiedza uchroniła by przed popełnieniem głupoty :)

Druga sprawa, ludziska wybierają najgorsze banki np. PKO, BZWBK, aliory itp. itd.

Hmm, z tego co wiem, oferty banków zmieniają się bardzo często. Zarówno PKO jak i BZWBK miały w swoim czasie dobre oferty i nie ma tak po prostu "najtańszego banku".

Pozostanę przy swoim ;) - sprawdź sobie jaki % możliwości ajfona wykorzystuje jego przeciętny użyszkodnik (to taki przykład pierwszy z brzegu)

nie zawsze snob kupuje ajfona na chwilówkę. Chwilówki to głównie rynek dla tych co ledwo wiążą koniec z końcem. No w 95%.

Ajfony i inne pierdoły to akurat sprzedają ratalnie w salonach GSM ;]

O_o

Przepraszam, że zboczę troszkę z tematu, ale wszyscy już troszkę odlecieli. :)

Nie zauważyliście może, że strony, które mają rozwinięty PR filmowy. Mówię to w szczególności o YouTube (np 100 filmów) mają mniejszą szansę na filtr?

Możecie być piękni na swoim weselu. Wystarczy makijaż ślubny....

nie zawsze snob kupuje ajfona na chwilówkę

Eeee , nie chodziło za co kupuje ale po co ;) a większość kupuje dla szpanu i robienia "samojebek" ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności