Skocz do zawartości

Gwt - Stan Indeksowania, Spadek Na Wykresie I Inne Problemy

Robertta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dzisiaj zauważyłem dziwną sytuacje w zaindeksowanych stronach w GWT.

Miesiąc temu Stan indeksowania zaliczył spadek ze 123.000 wyników do 1, teraz ma wartość 5.

W mapach witryn mam Przesłano 127.000 zaindeksowano 121.000 (mapę niedawno przesyłałem nową więc temu jest więcej przesłanych)

Polecenie site: daje 150.000 wyników

O co tu chodzi.

Kolejna sprawa to ta strona jako jedyna nie ma miniaturki (zrzutu ekranu) na stronie głownej GWT. Inne strony mają .

Następny problem to mam komunikat:

Prośba o link Google+: połącz {adres mojej strony} ze stroną Google+ {nazwa mojej strony}
Połączenie strony Google+ z witryną nie tylko pomaga w budowaniu relacji ze znajomymi i obserwatorami, lecz również umożliwia wyświetlanie jej po prawej stronie wyników wyszukiwania dla odpowiednich zapytań, dzięki czemu będzie można ją łatwiej odnaleźć.

Zalecane działanie
Zaakceptuj lub odrzuć tę prośbę.

Jak klikam na zaakceptuj lub odrzuć to wywala mi błąd: Nie można znaleźć żądania powiązania.

Proszę o pomoc i wyjaśnienie tych kwestii.

Pozdrawiam Robert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności