Skocz do zawartości

Dylemat-Zmienic Firmy Czy Nie?

vlepek

Rekomendowane odpowiedzi

Mozesz zaryzykowac firme. Ale radzilbym najpierw zeby wytlumaczyli co zamierzaja zrobic. Lepiej czasem zaplacic wiecej niz zlapac kolejny filtr.

Profesjonalne indywidualne szkolenia dla firm oraz business coaching wrocław z certyfikowanym coachem ICF.

Szkolenia dla menadżerów oraz szkolenia dla sprzedawców. Dokonaj z nami przełomu w pracy, karierze, lub życiu osobistym.

Jak dla mnie poszukaj freelancera, który Ci to zrobi dobrze i wszystko Ci wytłumaczy bez owijania w bawerłne, sekretów i zgrywania chojraka. Czasami takie zmiany są zbawienne, szczególnie jeśli masz wątpliwości co do jakości pracy firmy już na tym etapie. Osobiście natknąłem się na przypadek kiedy firma rozliczała klienta za fikcyjne pozycje - https://websem.pl/fikcyjne-wyniki-podstawa-rozliczenia-z-klientem-jak-nie-dac-sie-oszukac/ - i dopiero przypadkowa analiza przed konsultacjami w zupełnie innej sprawie pozwoliła ujawnić ich praktyki.

Sam jestem zwolennikiem otwartości w kontakcie z klientem, bo wiem, że lepiej żeby budować tutaj zaufanie i współprace niż pokrętnie się tłumaczyć, co widać stara się robić ta firma. Co do filtrów - można je sprawnie zdjąć, więc nie widzę tutaj powodu by znów rok zwlekać.

A i co do kwestii - w sumie nie płacę dopóki nie jestem w top - formalnie nie płacisz, ale jak by policzyć koszty utracone w wyniku odkładania sukcesu serwisu o każdy miesiąc, to mogły by wyjść z tego grube tysiące. Jeśli bycie w top generowało by Ci 5 000 dochodu, to każdy miesiąc poza TOP pomimo, że nie kosztuje - generuje straty. :)

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności