Skocz do zawartości

jakie narzędzia

kalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak móglłby być Toolbar, który sprawdza czy dana podstrona jest zaindeksowana w Google.

Takie rozszerzenie do webseo :)

Oczywiście z opcją włączania i wyłączania tej funkcji bo jest nam potrzebna jedynie wtedy aby sprawdzić gdzie zostawić link.

Pozdrawiam.

sir nimek

to fakty przydało by sie

ale wydaje mi sie ze Toolbar gogle ma coś takiego no przynajmniej pokazuje PR dla każdej podstrony chyba ze sie mysle to pozwala określić czy jest w zindeksowana czy nie.

Bardziej przydało by się aby pokazywało date ostatniej indeksacji bo chyba to jest bardziej istotne co po stronie gdzie robot google zwita raz na miesiąc.

webseo pokazuje tylko PR dla całej domeny

decent

-----------------------------

Sklep ezoteryczny

PR dla każdej podstrony chyba ze sie mysle to pozwala określić czy jest w zindeksowana czy nie.

Masz rację mylisz się. Ja już widziałem sporo stron z PR3 wyindeksowanych w Google. Toolbarowy PR nie ma nic do indeksacji w Google.

Szczególnie teraz podczas Wielkiego Wyindeksowania

no cóż :)

to wystarczyła by informacja kiedy ostatni raz była zindeksowana chyba że sie myle ;)

i najlepiej jak by sprawdzalo na tym IP 66.249.93.104 bo to sławny BD i tam wyniki z tego co widze są najbardziej aktulane.

decent

• 2 tygodnie później...
  • 3 lata później...

Chciałbym mieć narzędzie do zarządzania wpisami w preclach. Nie dodawania, ale zarządzania. Z takimi funkcjami, jak np.: przechowywanie danych dostępowych, przechowywanie dodanych wpisów, szybkie informowanie jakie linki znajdują się w danym wpisie, sprawdzanie, czy wpis nadal istnieje, itd. Przewiduję duży popyt na takie narzędzie :P

Zapraszam na blog o użyteczności.

@bellois:

- przechowywanie dodanych wpisów plus możliwość ich edycji z poziomu panelu

- informowanie jakie linki znajdują się w danym wpisie

- sprawdzanie, czy wpis nadal istnieje a jak już nie istnieje to automatyczne przerzucenie wpisu do innego precla

ponadto:

- możliwość edycji linków

- wycofanie linków i dodanie nowych

- konfiguracja ilości i przyrostu linków

- grupowanie publikacje w projekty

i wiele, wiele innych opcji znajdziesz w SyropLive.com

Ale SyropLive.com to aplikacja online? W takim razie nie spełnia podstawowego wymagania, czyli zapewnienia prywatności :-)

Edit: poza tym, to jakiś system wymiany chyba? Mi chodzi o narzędzie do wygodne zarządzania wpisami, które dodaję głównie do precli opartych o WP. To coś innego.

Zapraszam na blog o użyteczności.

mi przychodzą do głowy dwie rzeczy

- ciekawe staty na własny serwer, obsługujące kilka domen a nie jedną (za dobrze wykonane, byłbym w stanie zapłacić (jednorazowo), i chyba nie tylko ja)

- mały cms do stawiania precli (tylko to co jest potrzebne, zero zbędnych dupereli), z łatwą implementacja własnych templatów

wiele osób pisze o WP ale dla mnie osobiście to coś zbędnego, za dużo spamu stoi na WP i się nie zdziwię jak kiedyś google zacznie się im przyglądać tak jak qlwebom. dla tego wole iść w inne skrypty ;]

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Ale SyropLive.com to aplikacja online? W takim razie nie spełnia podstawowego wymagania, czyli zapewnienia prywatności :-)

Edit: poza tym, to jakiś system wymiany chyba? Mi chodzi o narzędzie do wygodne zarządzania wpisami, które dodaję głównie do precli opartych o WP. To coś innego.

To nie jest swl, raczej narzędzie z elementami swl.

Nie wiem o jakim bezpieczeństwie mówisz, ale syrop oferuje także możliwość obsługi prywatnych precli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności