Skocz do zawartości

E-Weblink Raz Jeszcze

advokat

Rekomendowane odpowiedzi

pokaż nam że potrafisz od autora testu lepiej

bo na razie prócz pustego gadania nic nie wniosłeś

No wybacz, ale nie będę publicznie pisał o swoich testach (chyba, że zrobię test jak autor tematu - 2 domeny, na jedną 10 linków eweba a na drugą 10 linków z drupali - jak myślisz, co będzie lepsze?).

Trochę to dziwne podcinać gałąź na której się siedzi

To jest jedynie wątła gałązka jeżeli o to chodzi, a jeżeli chodzi o ten temat to chodziło o samo założenie testu, czyli:

Obie frazy mają po 4 wyrazy

żeby robić jakikolwiek test to trzeba wybrać frazy, które mają jakąkolwiek konkurencyjność

Z takiego testu jak został tutaj przeprowadzony zupełnie nic nie wynika, kompletnie nic, 0, wielkie null, bo nie ważne jakie 10 linków by tam dodał i z czego - zawsze wbije takie frazy w topy.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No wybacz, ale nie będę publicznie pisał o swoich testach .....

Wybaczam, ja też w sumie mam złote klamki i słonia w karace ale wybacz zdjęci CI nie pokaże

Z takiego testu jak został tutaj przeprowadzony zupełnie nic nie wynika, kompletnie nic,...

Dla jednych jest to czarna magia dla innych wiedza

... bo nie ważne jakie 10 linków by tam dodał i z czego - zawsze wbije takie frazy w topy.

To jest zwykłe kłamstwo

Z tego testu wynika bardzo dużo, ale nie zamierzam Ci tego tłumaczyć co z niego można się dowiedziec.

Zauważyłeś że nie masz zielonego pojeca jakie frazy i jakie domeny są pozycjonwane w obu testach a dyskutujesz ?

Przypomina to badanie lekarza przez telefon lub wróżenie z kart ale jest to dość popularne zjawisko na tym forum opiniowanie bez widoku adresu ciekawe czy wyceny pozycjnowania też są robione bez wydoku domeny ?

Marketing internetowy dla firm

sory Panowie, nie mam nic do żadnego z Was, ale takie tematy powinny być zamykane od ręki przez moderatorów bo poziom Waszej dyskusji jest po prostu żenujący, aczkolwiek Xann ostatnimi czasy wyprzedza chyba wszystkich... Miałeś Xanie zaskoczyć IT na koniec jego testu i zapowiadałeś jakąś rewelacje, która miała IT pogrążyć, tutaj również prowadzisz jakąś dziwną rozmowę w stylu "wiem, ale nie powiem". Powiedz w końcu konkretnie w tym temacie czy w temacie IT jakież to braki w wiedzy mają Twoi rozmówcy i pokaż jakim jesteś specjalistą, albo po prostu zajmij się biznesem bo najwidoczniej masz za dużo czasu i piszesz po prostu pierdoły bo inaczej tego nazwać nie można. Nie traktuj czytelników tego forum jak jakichś półdebili co nie widzą co robisz... narazie tylko trollujesz i na siłę, bez żadnych argumentów, starasz się obalać każdą wypowiedź "przeciwko weblinkowi"... to RAZI W OCZY i nie jesteś niestety traktowany poważnie.

Widzisz @moskit dyskusja to jest jak każda ze stron wyciąga swoje argumenty i trwa tak długo aż jedna ze stron nie zacznie rzucać mięsem tzn ze skończyły się argumenty, lub odrazu wyzywa tzn ze nie ma bladego pojecia o temacie a chciała zabłysnąc

Gdybyś dokładnie przeczytał ten wątek to znalał byś tą rewelacje w tym wątku bo tamten dla dobra IT został zamknięty

Marketing internetowy dla firm

Gdybyś dokładnie przeczytał ten wątek to znalał byś tą rewelacje w tym wątku bo tamten dla dobra IT został zamknięty

Litości... Xann, Twoje Trolowanie to klasyka tego forum (patrz liczba postów, nie pisz, że merytoryczne bo nie są). Przyzwyczaili się wszyscy, dlatego jako folklor jest to tolerowane przez Adminów. Z całą sympatią piszę co myślę :)

e: @jehowy, błędy ortograficzne Xana to też klasyka PiO. Może dyslekcja, może nie.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Test pokazał, że linki sie wyświetlają i sie indeksują, a to czy wydatek 30 pln netto miesiecznie dla 100 linków sprawi, że landing/strona/satelita/wpiszcokolwiek/ będzie tego warte to już inna brożka.

tą rewelacje

Pogrubiasz swoje błędy ortograficzne czy o co chodzi? ( tę rewelację )

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Takie testy są o kant d.. potłuc. Chce wiedzieć czy weblink działa w konkretnym czasie to sobie sprawdzę koszulki zgreda i mam jasność.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Szczerze mówiąc to nie rozumiem sporów o SWLe - każdy SWL użyty z "głową" jest skuteczny , tak więc o sooo chooodzi ? To nie jest kwestia narzędzia tylko operatora tego narzędzia ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności