Skocz do zawartości

E-Weblink Raz Jeszcze

advokat

Rekomendowane odpowiedzi

Dopóki podstawą algorytmu są linki, dopóty każdy swl będzie działał. A że często efektem jest skok o jedno oczko... Działa? Działa.

Narzędzia są lepsze i gorsze.

Kwestią istotną jest efektywność i opłacalność stosowania narzędzia.

Biorąc "kartkę i ołówek" bardzo szybko można wyliczyć czy opłaca się stosować e-weblink.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

każdy SWL użyty z "głową" jest skuteczny , tak więc o sooo chooodzi ? To nie jest kwestia narzędzia tylko operatora tego narzędzia

Dokładnie. A jak stwierdzili ludzie zajmujący się pozycjonowaniem lata - frazy biorące udział w teście nie mają konkurencji więc uzywanie SWLa do takich fraz nie ma nic wspólnego z używaniem głowy .Podobną frazę "zrobił" Arkaszka a efekt :

https://www.google.pl/search?num=100&client=firefox-a&hs=xDg&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&q=upojny+sex+chomik%C3%B3w+mongolskich&oq=upojny+sex+chomik%C3%B3w+mongolskich&gs_l=serp.3...7733.12022.0.12348.2.2.0.0.0.0.198.329.0j2.2.0....0...1c.1.42.serp..2.0.0.m1RIExHn6Ts

i to bez linków :)

Referring domain: 17
Referring IP: 13

nie miała być każda domena na osobnym IP ?

każdy SWL użyty z "głową" jest skuteczny

Zapomniałeś chyba dodać w czym jest skuteczny, a to robi wielką różnicę. Bo może być skuteczny w ineksowaniu czegoś, a równie dobrze ktoś pomyśli, że w (de)pozycjonowaniu.

Oczywiście Xann nie odpuści w żadnym temacie dotyczącym weblinka, no ale taka jego praca. Dlatego dyskusja z nim jest bez sensu.

Zapomniałeś chyba dodać w czym jest skuteczny

Nie , nie zapomniałem . Po prostu założyłem z góry, że mam do czynienia z inteligentnymi ludźmi którym nie trzeba tłumaczyć rzeczy podstawowych takich jak to, że jeden gotuje sobie ziemniaki inny robi z nich frytki jeszcze inny robi puree a ktoś może lubić tylko pieczone ...

Oczywiście Xann nie odpuści w żadnym temacie dotyczącym weblinka

A to jest "zupełnie inna para kaloszy" :D (sorry takiego mamy Xanna) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności