Skocz do zawartości

Literutopia Wita!

Literutopia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum, na imię mi Kinga (Literutopia). Jestem autorką artykułów na blogi, strony tematyczne itp. Pisanie to moje życie, kocham to robić i wiem, że moja przyszłość związana jest ze słowem pisanym.

Dziedziny w krtórych przoduje to przede wszystkim żywienie, dietetyka, rozwój osobisty, marketing internetowy oraz wszelka tematyka związana ze zdrowiem i pielęgnacją ciała. Właściwie nie straszny mi żaden temat. Jestem autorką i współautorką blogów, żywieniowcem, słowostrówcą. Pisałam na różne tematy, poczawszy od rozwoju osobistego, poprzez marketing i zagadnienia branży hazardowej, ale wciąż nie mam dosyć.

Na forum trafiłam zachęcona poleceniem, które znalazłam na jednym z blogów, które obserwuje.

Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników :heej:

Witaj.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności